To je to što me zanima!

Vili Beroš: I meni su prijetili, ali nisam to prijavio službama...

Nažalost, svjedoci smo mnogih neprimjerenih odnosa spram nositelja političkih, stručnih i javnih dužnosti u našoj zemlji, uključujući i prijetnje smrću ne samo njima već i članovima obitelji, kaže nam Beroš
Vidi originalni članak

Ministar zdravsva Vili Beroš suosjeća s kolegom Krunoslavom Capakom jer i sam je primao prijetnje. 

PRIJETEĆE PISMO Capaku i obitelji prijetili smrću

Podsjećamo, Šef HZJZ-a Krunoslav Capak dobio je pismo u kojem se njemu i obitelji prijeti smrću. Policija sve istražuje.

POGLEDAJTE VIDEO: Beroš i Capak primili prijetnje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nažalost, svjedoci smo mnogih neprimjerenih odnosa spram nositelja političkih, stručnih i javnih dužnosti u našoj zemlji, uključujući i prijetnje smrću ne samo njima već i članovima obitelji. Mnoge takve prijetnje, kojima sam i osobno nerijetko izložen, ostanu neprijavljene i često neprocesuirane od službi sigurnosti, ali mislim da ne smijemo olako prihvaćati takve stvari, jer među onima koji se ne ustručavaju javnih prijetnji su i osobe koje su spremne učiniti zlo osobama koje niti ne poznaju osim po njihovom javnom djelovanju. - rekao nam je ministar Vili Beroš i dodao:

- Demokratsko društvo uvažava pravo na drugačije mišljenje i stajalište, ali je itekako dužno zaštiti sve svoje građane od nasilja i prijetnji, pa i sve nositelje javnih dužnosti.

TEHNIČKE POTEŠKOĆE Objavili zašto je Stožer kasnio

Na pitanje kako je primao prijetnje kaže:

"Putem društvenih mreža, no nisam prijavljivao nadležnim tijelima".

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Zlatan.balkanac@gmail.com 07.10.2020.

    Ljudi nemojte padat na ne njihove fore... kada ih pocne napadad javnost.... onda svi izmišljaju neke pretnje i traže sažaljenje od javnosti.... to su igre ispod pojasa...

  • 07.10.2020.

    Nemogu vjerovat da neko nekom preti.Pa to se lako može vidjet sa kog mobitela ili kopjutora.Meni je samo žao što Beroš ne radi svoj posa kak spada.Na preglede nemožemo se upisat ili moramo čekad bar godinu dana.I prinuđeni smo ić privatno.Neka nađu neko ređenje neka dignu paticipaciju i počnu svi plaćat.Nemože niko biti oslobođen.Jer mi manjina što plaćamo nemožemo to podmirit.

  • Bosonogica 06.10.2020.

    Pa šta rade od naroda, dobro da neko i kakvu bombu ne nosa u džepu. A ako se ovako nastavi može biti svašta, jer sve ima svoje granice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare