To je to što me zanima!

Vili Beroš o incidentu u Zadru: 'Nisam ostao dužan dvije kune. Tužit ću one koji tvrde da jesam'

Lijepo sam zamolio i mladu damu i njezinu kolegicu zbog drugih da stave masku. Nisam rekao da je bezobrazna, samo da to nije primjereno, tvrdi ministar zdravstva
Vidi originalni članak

Nakon priče da je Vili Beroš demonstrativno napustio kafić u Zadru, jer konobarica nije nosila masku i da je odbila na njegovu molbu staviti masku, stigao je i nastavak.

Zadarski portali objavili su da se Beroš derao na konobaricu, te da je na kraju ostao dužan dvije kune za kavu i rekao joj da je bezobrazna. No, Beroš je demantirao te navode za dnevnik.hr.

- Očevici mogu tvrditi svakako. Reagirao sam jer su u kafići bili stranci koji su imali maske, doduše ispod nosa. I sam sam imao masku, i kada sam sjeo objesio sam je na košulju. Lijepo sam zamolio i mladu damu i njezinu kolegicu zbog drugih da stave masku. Nisam rekao da je bezobrazna, samo da to nije primjereno i da svojim primjerom moramo pokazati kako se odnosimo prema gostima - rekao je Beroš za dnevnik.hr.

KAFIĆ NA MORU Vili Beroš: Konobarica je odbila nositi masku pa sam ja morao odbiti biti gost u tom kafiću

Dodao je kako se može tolerirati koji put nošenje maske ispod nosa, ali da danas nije bilo posebno sparno. 

- Sve je to za ljude. Ali ako sam lijepo zamolio kao ministar zdravstva koji se brine o epidemiji već godinu i pol dana... Ja sam cijepljen. Nestavljanje maske i unutra je nešto što ja ne mogu podržavati i tu sam se dignuo i otišao - ispričao je svoju stranu priče Beroš. 

Demantira i da je ostao dužan dvije kune, odnosno da je ostavio samo 20 kuna za račun koji je iznosio 22.

- Ostavili smo 22 kune i otišli. Tko god tvrdi da nismo ostavili novac ću ga tužiti jer ja nisam imao sitnog pa je moja supruga izvadila dvije kune u komadu - napomenuo je Beroš.

- Za mene je priča završena - zaključio je Beroš.

Idi na 24sata

Komentari 556

  • Živio Filip 14.06.2021.

    Točno si ostavio 22kn? Mogao si ostaviti barem nešto bakšiša. Još je i škrtac. 🙈😁🤣

  • Mpx-200 14.06.2021.

    Otvoreno pismo diječjoj pravobraniteljici na info@dijete.hr Poštovana, dižem glas u ime djece po razno raznim domovima jer ta jadna božja stvorenja imaju samo Vas i državu za zaštitnika, a država je vrlo vjerojatno zabrazdila u krive vode. Nadam se da niste i vi, pa vas ovime molim da dignete svoj glas za tu i svu ostalu djecu, koja su naši jedini potomci. Obzirom na nezavisna istraživanja, ovim cjepivom im se kani nauditi a posebno onima narušena zdravlja. Mislite li da bi u ovoj situaciji eksperimentalnih farmaceutskih pripravaka sasvim nove, nedovoljno ispitane etiologije i djelovanja na pojedinca , što se upotrebljava za navodni lijek aktualnog virusa, trebao netko zaštiti tu djecu? Cijepljenje te djece a i sve ostale, zahtijeva vašu zabranu jer će odgovornosti u slučaju mogućih posljedica izostati dok će šteta već biti učinjena. Djelovat će te, ako ste stvarna dječja pravobraniteljica, u to sam siguran, posebno stoga jer ste i sama majka. Branko Vrbanec

  • hvala bogu što sam ateist 14.06.2021.

    Hajde razmisli potrošeni ministre što je Zadar tebi i što si ti Zadru da ti Zadar posjećuješ. Došao si spasiti navijaće, cijeli si se dan znojio u zaštitnom odijelu s maskom na licu i iglom u ruci, očekivao si tisuće, a došlo ih je pedesetak - očito niti ti trebaš Zadru niti te Zadar treba - ni tvoje laži Zadru ne trebaju, čuli smo ih i od WHOa i od Europske Unije koja ti ažurira mišljenje davno prije nego si ih izrekao tako da ma kako ih brzo ponovio netko ih je već prije objavio . Zadar će potrošeni ministre preživjeti kao što je preživio tisuće godina bez svega što u Zadar donosiš tako da te Zadar baš i ne treba pa ako je zbog "dobročinstava" i "istine" ne trudi se i ne dolazi - naravno nitko tebi ne brani u Zadar doći no, kako vidiš ovdje stvarno nikom ne trebaš. - iako se na maskiranju inzistira i tebi i tvom gazdi, što se Zadra tiće maska je već davno spala. Nego potrošeni ministre jesili razmislio, - što poslije - jer poslije dolazi i vrlo je blizu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare