To je to što me zanima!

Grgić i Barišić u lisicama uz pratnju policije stigli na sud

Grgić je stigao na saslušanje. Njegov je odvjetnik Zoran Matajić nakon toga kazao da je njegov klijent porekao sve za što ga se tereti te da je spreman odstupiti s funkcije
Vidi originalni članak

Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio je jučer jednomjesečni istražni zatvor desetorici osumnjičenika u aferi Janaf zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke. Danas sud odlučuje o istražnom zatvoru za Dražena Barišića i Vinka Grgića.

Grgić je stigao na saslušanje. Njegov je odvjetnik Zoran Matajić nakon toga kazao da je njegov klijent porekao sve za što ga se tereti te da je spreman odstupiti s funkcije ukoliko bi kriterij za određivanje odluke o istražnom zatvoru bila opasnost od ponavljanja djela. "Spreman je odstupiti i iz moralnih razloga",. dodao je.

Nakon Vinka Grgića, i Dražen Barišić doveden je na ispitivanje u prostorije USKOK-a.

Barišić je u pratnji policije s lisicama na rukama došao na Županijski sud.

Uskoro više...

Idi na 24sata

Komentari 54

  • roundtrain 19.09.2020.

    Baš briga te štakore, Grgića i Barišića. Kratko će biti u zatvoru, opljačkano su prebacili na obitelj, kada budu išli u mirovinu imati će > 10 tisuća kuna mjesečno. Dok će poštena blagajnica iz Konzuma sa 40 godina staža imati penziju 2.600 kuna a radi za 3.500 kuna. Tim štakorima treba sve oduzeti, dati im minimalnu penziju, ali naravno, to se nikada neće desiti, jer su SVI političari štakori! I čitava nam je država u rasulu, korumpirana, nepravedna, primitivna i zaostala, zadnja po svemu u Europskoj Uniji!

  • M.Sil 19.09.2020.

    Ja bih ovako volio vidjeti i nas stozer u lisicama, i oni su opustosili ovaj narod u 8 mj samo na drugi nacin.

  • OS98netko 19.09.2020.

    i ja bi ako mogu odstupio od funkcije s 10 miliona kuna

Komentiraj...
Vidi sve komentare