To je to što me zanima!

Vinko Grgić se povukao s mjesta gradonačelnika Gradiške - ostavku potpisao u Remetincu

Potpisavši ostavku, Vinko Grgić ispunio je tek jedan od preduvjeta za ranije puštanje iz pritvora s obzirom na to da više neće biti u mogućnosti ponavljanja kaznenog djela jer neće niti biti na gradonačelničkoj poziciji
Vidi originalni članak

Vinko Grgić, gradonačelnik Nove Gradiške, koji se nalazi u pritvoru od 18. rujna ove godine zbog umiješanosti u aferu JANAF u četvrtak je podnio ostavku na gradonačelničku funkciju. Ostavu je potpisao u Remetincu i predao je Zoranu Mataiću, svome odvjetniku. Odvjetnik će njegovu potpisanu ostavku proslijediti Gradu Nova Gradiška na usvajanje čime će biti okončan njegov služeni status.

ZATVOR NIJE 'KLUB' Kovačevićev odvjetnik: 'On nije lik koji bi trebao biti u zatvoru, ne osjeća se dobro tamo...'

Potpisavši ostavku, Vinko Grgić ispunio je tek jedan od preduvjeta za ranije puštanje iz pritvora s obzirom na to da više neće biti u mogućnosti ponavljanja kaznenog djela jer neće niti biti na gradonačelničkoj poziciji.

To, dakako, ne znači kako si je time osigurao izlazak iz pritvora jer i dalje postoji mogućnost utjecaja na svjedoke. Naime, od 19-ero svjedoka povezanih s njim i aferom Janaf, ispitano je tek njih petero. Ostaje, stoga, neizvjesno koliko će još dugo Grgić boraviti u Remetincu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Vukovar90 22.10.2020.

    Jeli to plenki ima svog kandidata za gradonacelnika slavonskog broda ?

  • Sranjo Vollomer 22.10.2020.

    da nije vinka gradiška bi sličila na bosansku gradišku na čelu sa dežurnim adz skakačima.

  • ZG reb 22.10.2020.

    A Barišić?

Komentiraj...
Vidi sve komentare