To je to što me zanima!

Vinko Mladineo izvlačio novac i tijekom sanacije Koksara?

Jutranji list piše kako je u fokusu istrage oko sanacije opasnog otpada na području tvornice Koksar u Bakru Vinko Mladineo, bivši direktor Fonda za zaštitu okoliša
Vidi originalni članak

Uskok je navodno pokrenuo istragu zbog sumnje da je tijekom dugogodišnje sanacije opasnog otpada na području nekadašnje tvornice Koksar u Bakru pokradeno od 10 do 17 milijuna kuna. Jutarnji list piše kako je u fokusu istrage Vinko Mladineo, bivši direktor Fonda za zaštitu okoliša. Mladineo je inače uhićen u studenom prošle godine zbog sumnje da je uz pomoć Fimi medije iz državnih poduzeća izvlačio novac. 

Mladineo je navodno dio i ove istrage, jer je izvlačio novac pod izlikom povećanih troškova sanacije. U tome su sudjelovale i druge tvrtke, koje su se umiješale bez javnog natječaja. Sanacija je počela 1998. godine, a sve je trebalo stajati oko 12 milijuna kuna.

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Car Mrgud 02.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Gringo7 02.11.2011.

    Pa koliko toga ispliva van ... Hrvatska je najbogatija u regiji ! Da se nije toliko kralo bili bi najbogatiji na svijetu ! I uz toliko afera mi uspjevamo funkcionirati ... Najludji smo !

  • Palmira2 02.11.2011.

    Ovo je presmješno, u šta sve on nije upetljan. Pa za nevjerovat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare