To je to što me zanima!

Vinkovci: Unatoč upozorenjima, autom prešao preko pružnog prijelaza, kaznili ga sa 650 eura

Zbog izazivanja prometne nesreće i nezaustavljanja pred prijelazom, 24-godišnjaku slijedi obavezni prekršajni nalog s novčanom kaznom
Vidi originalni članak

U Vinkovcima je lakše ozlijeđen 24-godišnji vozač audija na pružnom prijelazu gdje ga je udario putnički vlak, izvijestili su u petak iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske i dodali da vozač, unatoč upozorenjima, nije zaustavio vozilo pa će biti prekršajno kažnjen sa 650 eura.

NE NASJEDAJTE Dvije žene glumile da mjere tlak pa 75-godišnjakinji u Karlovcu iz stana ukrale novac i nakit

Prometna nesreća dogodila u četvrtak oko 21,35 sati na prijelazu preko željezničke pruge u vinkovačkoj Dugoj ulici jer ispred njega 24-godišnjak iz Mirkovaca nije zaustavio osobni automobil vinkovačkih registracijskih oznaka, iako je na zaustavljanje bio upozoren zvučnim i svjetlosnim znacima.

U tom trenutku na automobil je naletio putnički vlak koji se kretao prugom Vinkovci- Županja. Vozač automobila je u prometnoj nesreći lakše ozlijeđen, dok u vlaku nije bilo ozlijeđenih.

POGLEDAJTE VIDEO Oduzeli mu vozačku zbog divlje vožnje: U kružnom toku vozio je u krivom smjeru te driftao...

Zbog izazivanja prometne nesreće i nezaustavljanja pred prijelazom, 24-godišnjaku slijedi obavezni prekršajni nalog s novčanom kaznom od 650 eura, naveli su iz policije.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare