To je to što me zanima!

Premijer o prijavi Lesara: Tek s ozbiljnim ljudima razgovaram

Lesar je kazneno prijavio premijera jer 'Vlada ne prestaje rasprodavati državnu imovinu'. Premijer nije mogao komentirati jer, kaže, on vjeruje da je ozbiljan čovjek
Vidi originalni članak

Šef Laburista Dragutin Lesar u četvrtak je podnio kaznenu prijavu Državnom odvjetništvu protiv premijera Zorana Milanovića jer ne prestaje rasprodavati državnu imovinu. 

- Vlada državnu imovinu rasprodaje bez rasprave u Saboru i prema članku 39. kaznenog zakona krši zakon jer nesavjesno radi svoj posao - rekao je Lesar koji smatra da je ovo jedini način da se zaštiti građane. 

- Očekujem, odnosno želim vjerovati, da će nadležno Državno odvjetništvo promptno krenuti s istragom - zaključio je Lesar. 

Milanović: Mogu razgovarati samo s ozbiljnim ljudima

Zoran Milanović u razgovoru s novinarima u Bruxellesu nije se želio pretjerano osvrtati na Lesarovu kaznenu prijavu. 

- Ne mogu komentirati. Ozbiljan sam čovjek, bar vjerujem da sam ozbiljan čovjek, i s ozbiljnim ljudima mogu razgovarati -rekao je Milanović.

Idi na 24sata

Komentari 174

  • kinfa1 16.12.2012.

    Zaista je zanimljivo kako Lesar svojom demagogijom skuplja poene. Ne volim vrijeđati i gledati ljude po profesiji, ali da jedan trgovački pomoćnik (ili kako on to veli - organizator prodaje) ući znanju sve visoko školovane ekonomiste i političare ove države - porazno je. Molim laburiste da mi odgovore što je Lesar u životu napravio, što izmjenio od onog što laprda i po čemu u njemu vide vođu. Uz razumno objašnjenje možda i promjenim mišljenje. Usput, koliko je jaka njegova stranka u Međimurju? Da li je ideal hrvatskog čovjeka da ide pješke ili biciklom na posao, čime se hvali Lesar. Uglavnom mediji mu daju neopravdano velik prostor, što on obilato koristi i melje ga i melje.

  • zkovac89 15.12.2012.

    MILANOVIĆU ti si bahat i bezobrazan vrijeme je da porazgovaraš s pametnijima od sebe možda nešta i naućiš vidiš da si ti i vlada ništica propast za sve nas

  • zdrawe 15.12.2012.

    jadni ti ozbiljni ljudi kad moraju pricat sa tobom ko "ozbiljnim" politicarem.. bahatluk ti ide dobro,,pojacavas ga samo,,ma samo daj,,brzo ce tebe cacic smjenit,, pa ces se cudit ko pi... kisi i novim gacama,,i svjedno ces zavrsit ko i bahati prethodnik,,ili da napisem ipak prethodnici,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare