To je to što me zanima!

Više nema monopola HEP-a: Stiže RWE, ali i jeftinija struja

RWE: 'Maksimalno ćemo se truditi da potrošačima nudimo energiju po nižoj cijeni uz sigurnost koju donosi pozicija RWE-a te uslugu koja se brine o svojim kupcima'
Vidi originalni članak

RWE Hrvatska preuzeo je tvrtku Energija 2 Sustavi, preimenovat će je u RWE Energija i električnu energiju nuditi kućanstvima i gospodarskim subjektima u Hrvatskoj. RWE Energija upravo priprema izlazak na široko tržište pa mediji mogu očekivati informacije o konkretnim ponudama za kupce, javlja Večernji list

– RWE ovim potvrđuje uspješnu dugoročnu suradnju s Hrvatskom, a njenim građanima želi omogućiti iste pogodnosti u opskrbi električnom energijom kakve se već nude 16 milijuna naših kupaca u drugim europskim zemljama. Akvizicija Energije 2 savršeno se uklapa u našu strategiju da na novim tržištima ostvarujemo organski rast, uz ograničena ulaganja – izjavio je Karl Kraus, glavni izvršni direktor RWE Hrvatska. 

– Maksimalno ćemo se truditi da potrošačima u Hrvatskoj ponudimo energiju po nižoj cijeni, uz sigurnost koju donosi pozicija međunarodne kompanije te uslugu koja vodi brigu o svojim kupcima – rekao je Miroslav Kulla, glavni operativni direktor RWE Hrvatska.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • samoRoBo 09.06.2013.

    Ulazimo u EU...tako se bogati uvuku u državni kapital...unište ga pa ga prisvoje...čini mi se da je to tako očito? Daj bože da ovo poluči pozitivan rezultat, ali bojim se da je to jedan od prvih koraka onoga što se naziva "legalna pljačka"?

  • ludom 09.06.2013.

    Bojim se da će lopine iz HEP a već naći načina kako da doskoče zdravoj konkurenciji. Neće nas tako lako ispustiti iz šaka.

  • emma123 09.06.2013.

    Crnogorci, kako nam ovi pričaju, izglednije je da ćemo morati kod vas na instrukcije po pitanju struje

Komentiraj...
Vidi sve komentare