To je to što me zanima!

"Više smo gladni nego siti, molim dobre ljude za pomoć"

Očajan je: Invalid Milivoje Đorđević Mišo iz Slavonskog Broda traži pomoć da plati dug HZZO-u kako ga ne bi deportirali u BiH. Supruga mu je teško bolesna i gotovo nepokretna
Vidi originalni članak

Supruga i ja smo više gladni nego siti. Primoran sam ići pred crkvu, a živimo od milostinje koju mi ljudi daju.

Rekao nam je to invalid Milivoje Đorđević Mišo (64) iz Slavonskog Broda. Supruga mu je teško bolesna i gotovo nepokretna. Žive od njezinih 480 kuna socijalne pomoći. Mišo od milostinje kupuje hranu i lijekove za oboje.

- Dužan sam stanarinu za pet mjeseci. Vlasnik mi je do sada opraštao, ali sad mi je rekao da to više ne može i da ću, ne platim li stanarinu, morati iz stana. Gdje, ne znam ni sam - kaže nam Mišo koji nema ni za režije.

U vihoru rata 1992. godine iz BiH je došao u Hrvatsku. Boravak na temelju kojeg je dobio i zdravstveno osiguranje, koje bi trebao plaćati 480 kuna, mjesečno mu produljuju.

- Nemam to od čega platiti tako da sam HZZO-u dužan više od 18.000 kuna. Boravište imam do 2019. i rekli su mi da mi ga neće produljiti ako ne izmirim dugovanja. Očajan sam. Strah me je da će me protjerati. Kud ću sa suprugom i kako da je ostavim, a ja stvarno nemam gdje - kaže Mišo.

Svi koji mu žele pomoći mogu to uraditi na broj računa na ime: Milivoje Đorđević, HR1923400093112374576. Swift adresa (BIC) Privredna banka Zagreb d.d. PBZGHR2X

Idi na 24sata

Komentari 173

  • YabaDabaDu 05.10.2017.

    Ja bi rado pomogao ali me zanima tko je ova Katarina Mazur i kakve veze ona ima sa tim?

  • VjesticaGrozdana 05.10.2017.

    Sramite se svi ste veliki Hrvati i lizete oltare i dajte novce svecenicima za kurve i aute a tu gledate ljude po nacionalnosti! Na cesti kad padnete ne znate dal ce Vam pomoci Hrvat,Srbin,Musliman ili netko drugi. Pomoci ce Vam COVJEK! Lijepo ucite djecu da mrze sve umjesto da ih ucite da gledaju covjeka po dusi a ne krvnim zrncima. Umjesto sto tu pisete uplatite 5 kuna jer u zivotu ne znas sta te ceka.

  • centarfor 05.10.2017.

    Vjerujem da je gladan ali dva mobitela na stolu......

Komentiraj...
Vidi sve komentare