To je to što me zanima!

Višnja Pevec: 'Moj Zdravko ima temperaturu, nije mu dobro'

Njegovo zdravstveno stanje je koma, pa ovo je za njega strašno. Ima nalaze, nekoliko puta je bio u bolnici, svaki puta kad je primio poštu, završio je na hitnoj, jer to je za njega strašan stres, kaže Višnja Pevec
Vidi originalni članak

Zdravku nije dobro u zatvoru. On ima temperaturu, ovdje se smrzava, sad sam mu odnijela veste da mu bude toplije, rekli su da on ima ovdje uvjete da se liječi. Pa niti one lijekove koje je ponio nisu dopustili da troši, rekla je supruga Zdravka Peveca, Višnja Pevec za Dnevnik.hr. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Shvaćate, njegovo zdravstveno stanje je koma, pa ovo je za njega strašno. Ima nalaze, nekoliko puta je bio u bolnici, svaki puta kad je primio poštu, završio je na hitnoj, jer to je za njega strašan stres. Ima pankreatitis, kolontitis, ne znam što sve ne, operirao je kralježnicu - kaže. 

U Upravi za zatvorski sustav napominju da svih 3600 zatvorenika ima u kaznionici liječnike opće prakse. Zatvorenici se odvode u javne bolnice, domove zdravlja ili u zatvorsku bolnicu ako je potrebno dulje liječenje, tvrde. 

VIŠNJA PEVEC: 'Muž mi se već javio u zatvor, neka ga Milanović pomiluje...'

Podsjetimo, Zdravko i Višnja Pevec osuđeni su za nepripadnih četiri milijuna kuna otuđenih tvrtki Pevec. Zdravko Pevec kriv je i za utaju 27 milijuna kuna poreza. Osuđen je na dvije godine i 10 mjeseci. Polovica je pretvorena u uvjetnu kaznu, a 6 mjeseci je i odslužio. Tromjesečnu kaznu dobrotvornog rada Višnja Pevec je odradila.

Već su nekoliko puta pisali predsjednici za pomilovanje i svaki put su bili odbijeni. Molbu će poslati i novoizabranom predsjedniku Milanoviću. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 14.02.2020.

    Kako mene ova žena nervira!

  • zveko 13.02.2020.

    Možda ima corona virus !

  • 13.02.2020.

    Kak je pevec u bajbuku završil,čak su mu i sve uzeli ali on je svoje stvaral,nije kupil za kunu i upropastil ko neki.A ti neki niti su u čuzi ,niti im se sudi ,niti im se bude sudilo,jer su u sprezi sa vlasti i sudom.Pevec nije htel plačat šukeru reket ,i hdz-u i bay bay,a i da su mu ljudi bili na minimalcu jesu,ali da su mu oteli uspješnu firmu i ime jesu.Oteto prokleto

Komentiraj...
Vidi sve komentare