To je to što me zanima!

Vitomir Bijelić: Čačić nije pod istragom, tek ga provjeravamo

Čačića su HDZ-ovci optužili u Saboru da je povezan s malverzacijama u svojoj firmi Coning i u privatizaciji Zelene Punte na otoku Ugljanu koje je ta tvrtka kupila 2001.
Vidi originalni članak

Radimir Čačić nije pod istragom, izjavio je načelnik Uprave kriminalističke policije Vitomir Bijelić u trećem Dnevniku HTV-a. Podsjetimo, HDZ-ovci su u srijedu u Saboru prozvali Čačića za privatizacijske malverzacije vezane uz njegovu tvrtku Coning i privatizaciju Zelene Punte, odmarališta na Ugljanu koje je ta tvrtka kupila 2001. Bijelić je istaknuo da je policija bila dužna provjeriti takve informacije.

- Već su ostvareni kontakti s nadležnim državnim odvjetništvom i policija zajedno s njima provodi određene izvide u pravcu utvrđivanja svih onih okolnosti koje su prethodile i koje su se događale u trenutku privatizacije, pretvorbe i kasnije manipuliranja odnosno stjecanja dionica određenih osoba - objasnio je Bijelić.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • MUFAN13 28.01.2011.

    I ptice pjevaju o Čačiču i Coningu.USKOK-IZVOLI.

  • stari mudrac 28.01.2011.

    ovaj je komunjara. ako HDZ veli da je čačić lopov, onda nema toga koji smije i pomisliti provjeravati !!!!!

  • džag 28.01.2011.

    o kakvim se ljudima radi jasno je što stalno povlače nesreću neznaju što drugo od jada ne kažu koliko je ljudi zbog njihove politike ostalo bez kruha ,bez krova nad glavom koliko djece gladuje u ovoj državi zbog njihovih odluka i pljački onaj klaun kunst trebao bi u zatvor zbog privatizacije iz 90-ih u kojoj je sudjelovao i njegov sindikat kojemu je on bio na čelu inače euro dizel nije poskupio promjenili su mu ime pa sad stoji 8,67 nestao u vidu magle sa ininih pumpi toliko o hdz-u

Komentiraj...
Vidi sve komentare