To je to što me zanima!

Vjenčanje im prekinula raketa: Gosti se razbježali u skloništa

U zadnjim sukobima u Pojasu Gaze ubijeno je 38 Palestinaca među kojima je 11 žena i djece. Ranjeno je više od 300 ljudi. To su najteži sukobi od 2012.
Vidi originalni članak

Mladenka, mladenac te njihovi gosti morali su bježati s vjenčanja nakon što je iznad njihovih glava eksplodirala Hamasova raketa . Izraelski par vjenčao se u utorak u Holonu, blizu Tel Aviva . Na videu koji je objavljen na YouTubeu čuju se sirene te se vidi kako dolijeće raketa. Presrela ju je izraelska te se čula eksplozija. Gosti su se u tom trenutku razbježali, a ceremonija je prekinuta.

Podsjetimo, nakon ubojstva trojice izraelskih tinejdžera 12. lipnja zaoštrila se situacija i počeli su novi sukobi između Izraela i Hamasa.

Izrael svakih pet minuta bombardira Pojas Gaze

U zadnjim sukobima u Pojasu Gaze ubijeno je 38 Palestinaca među kojima je 11 žena i djece. Ranjeno je više od 300 ljudi. To su najteži sukobi od 2012. godine.

Izrael svakih pet minuta nastavlja u srijedu bombardirati Pojas Gaze iz zraka , a mobilizirali su 40.000 rezervista i prijete invazijom. S druge strane, m ilitanti uzvraćaju raketama po izraelskom teritoriju , piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • dugy_zg 10.07.2014.

    ...pa kaj se bune...besplatni vatromet!!...;))

  • F***** Noob 10.07.2014.

    Fora :) ženiš se a iznad glave ti dolazi projektil :P :P .... hahahaha to je kod njih normalno... ( Mislim nije ljudski, ali koliko su ih već presreli to im nije ništ ) :D ...

  • zgzoo01 10.07.2014.

    pa se ti ženi utorkom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare