To je to što me zanima!

Vjetar srušio sat u Zagrebu, u Zagorju je kiša potopila ceste

Na Trgu bana Josipa Jelačića snažan vjetar uspio je srušiti i sat koji odbrojava dane do početka Europskih sveučilišnih igara. - Sat se zbog jakog vjetra srušio i sav polomio...
Vidi originalni članak

Nakon toplog i sunčanog prijepodneva, Zagreb i središnju Hrvatsku u subotu poslijepodne zahvatilo je olujno nevrijeme praćeno kišom. 

Vjetar je lomio drveća na Jarunu te u Jukićevoj ulici gdje su odlomljene grane padale na tramvajske žice.

Na Trgu bana Josipa Jelačića snažan vjetar uspio je srušiti i sat koji odbrojava dane do početka Europskih sveučilišnih igara.

- Sat se zbog jakog vjetra srušio i sav polomio. Brzo su ga podigli navijači koji su se našli u blizini, rekao je čitatelj.

Veliku štetu nevrijeme je napravilo u Kumrovcu. U obližnjem selu Kladnik obilna kiša potopila je cestu i polje, a vatrogasci su imali pune ruke posla s ispumpavanjem vode iz objekta DVD Kumrovec.

- Počelo je padati oko 17 sati i dosta je napadalo. Tuča je bila veličine lješnjaka, rekla je čitateljica koja nam je poslala slike obilne kiše. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • pincot 26.06.2016.

    I u Osijeku je iza 19h padao led, čisto me bio strah hoće li mi auto izrazbijati!

  • Bača 26.06.2016.

    Pa za Kumrovec i nije šteta.Tamo i treba malo više da pada da opere sve grijehe koje je počinio kumrovečki zločinac,a poslije i sva banda koja je tamo školovana.Još i danas se okuplja žgadija iz okolnih država kojima je sveta petokraka i crvena proleterska zastava.Tu se ne poštuju zakoni države Hrvatske, nose se obilježja stranih država i bivše zločinačke države jugoslaviuje-smrdoslavije.

  • 7ivo777 26.06.2016.

    dobro postavljen,pa ga povjetarac uspio srušiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare