To je to što me zanima!

Vlada će u subotu smijeniti članove iz Uprave HAC-a

Iz Uprave odlaze predsjednik Jurica Prskalo, Ivica Mlinarević, zadužen za naplatu cestarine te Mario Lovrinčević, koji je bio zadužen za građenje...
Vidi originalni članak

Vlada će u subotu smijeniti tri od četiri člana Hrvatskih autocesta, piše Večernji list. Iz Uprave HAC-a odlazi predsjednik Jurica Prskalo, Ivica Mlinarević član uprave za održavanje i naplatu cestarine te Marijo Lovrinčević, dosad zadužen za građenje. Jedino će Josip Sapunar ostati i dalje član Uprave. Uprava HAC-a je u petak pozvana u Ministarstvo prometa i tamo su im rekli da će ih smijeniti. Vlada će Stjepka Bobana imenovati novim predsjednikom Uprave HAC-a.
Smjene čelnika HAC-a su se već očekivale neko vrijeme jer su se pojavile razne afere. Među njima su i skupo bojanje tunela Sveti Rok kao i prodaja trafostanice HEP-a za 300 milijuna kuna koje je HAC platio više od milijardu kuna.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bre 21.11.2009.

    Da, da \"\"dozvati1\"\" nek se prodrma cijela Zagreb - Goričan ko je kak došel na svoje mjesto? Trebalo bi i Čačića pitati koja je njegova uloga bila u to vrijeme? Dijelio je radna bjesta po kavanama u ono vrijeme-- znam.

  • stara50 21.11.2009.

    a dal će dobit izvanredan otkaz ili će za iste novce biti savjetnici, ili će dobiti otpremnine??? niste nam napisali kako će ih nagraditi za \"savjesno obavljanje radnih dužnosti\"

  • lijepakaogrijeh 20.11.2009.

    Kalmeta-kriminalac je sazvao sastanak: u prijevodu Don Corleone je održao sastanak sa svojim teklićima u hac-u. Inače krupni igrači sjede na institutu igh, zašto tamo uskok ne pokuca na vrata, jer tamo se postavljaju ministri prometa, direktori hac-a i još štošta. To je najjača mafija u nas hrvata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare