To je to što me zanima!

Vlada će u utorak ipak smijeniti Sapunara iz Uprave HAC-a?

Josip Sapunar je navodno priznao sve za što su ga sumnjičili i navodno teretio Kalmetu te je neobjašnjivo kako su ga Vlada i Kalmeta 'zaboravili' smijeniti
Vidi originalni članak

Vlada će ipak smijeniti Josipa Sapunara, člana uprave HAC-a koji je zbog afere s Fimi medijom bio u pritvoru, a odmah po izlasku iz Remetinca vratio se na posao. Iz Ministarstva prometa su Večernjem listu potvrdili da će u utorak na Skupštini HAC-a Božidar Kalmeta, predsjednik Skupštine, predložiti Vladi da smijeni Sapunara. 

Sapunar je skupa s bivšim predsjednicima Uprave Marijom Crnjakom i Juricom Prskalom priveden sredinom studenog. Iz pritvora je izašao prošlog četvrtka, a već je u petak bio na poslu. Dok je bio u pritvoru navodno je koristio neplaćeni godišnji odmor. Po pisanju Večernjeg, Sapunar je priznao sve za što su ga sumnjičili i navodno teretio Kalmetu te je neobjašnjivo kako su ga Vlada i Kalmeta 'zaboravili' smijeniti.

Sapunara, Crnjaka i Prskala sumnjiče za više kaznenih djela, zloporabe položaja i ovlasti, te da su napravili štetu od 26 milijuna kuna izvlačeći novca iz HAC-a. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • konjina 21.12.2010.

    igri nema kraja dokle hrvati

  • Sinn 21.12.2010.

    kalmeta mu je za daljnju šutnju vjerojatno obećao da ga neće dirati... zanima me samo kada ćemo čitati da je neki od ovih vrlih biznismena pronađen negdje u šumi.

  • superpolicajac 21.12.2010.

    hahahahhahahahhah pazi ovo. sve je priznao i optužio kalmetu. a kalmeta je zaboravio da ga smijeni. veće gluposti ja ne pročitah. kako može kriminalac da ga smijeni. pa i kalmeta treba u zatvor sa njime.

Komentiraj...
Vidi sve komentare