To je to što me zanima!

Vlada će zbog recesije ipak radnicima zamrznuti plaće

Ekonomsko vijeće sastat će se 11. veljače. Opet će se raspravljati o pokušaju zamrzavanja plaće. Sindikati od Vladi traže da ne popušta
Vidi originalni članak

Ministarstvo financija je zamrzavanje plaća predložilo još u studenome prošle godine. Ipak, Vlada je tada od toga odustala. Hrvatsku je u međuvremenu zahvatila recesija. Vladi stižu brojni prijedlozi rješenja krize. Ekonomsko vijeće sastaje se 11. veljače. Raspravljat će o ponovnom pokušaju zamrzavanja plaće. Sindikati su Vladi već poručili da ne prepusti ekonomistima vođenje ekonomske politike, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Dora 06.02.2009.

    Sindikati traže da se vođenje ekonomske politike ne prepušta ekonomskim stručnjacima - ma divota! Naravno da će vlada (kao i dosada) raditi u svoju, a ne opću korist, pa će i sindikalisti - debelo potkoženi za demagogiju i nerad - misliti i dalje da se \"kriza događa nekome drugome\". Ali, za koji mjesec kad na burzi budu tisuće novih/starih nezaposlenih, kad se više ne bude poduzetnicima uopće isplatilo ni održavati proizvodnju - ionako traljavu - kad ovi ostaci ostataka od ekonomije u RH odu u k... - kad počnu socijalni nemiri i kad ne bude bilo više ni članova sindikata, osim valjda sindikata nezaposlenih - onda će se možda nešto i pokušati napraviti. Da li će biti kasno?

  • user_19478 06.02.2009.

    Što se mora - mora se !! Svi u državnoj službi imaju predobre plaće s obzirom koliko rade... Sad kad trebamo sređivat papire za dječiji , porezne prijave,reže ko buldozi, imam osjećaj da sam ušla u šinteraj .... A mi ćemo radit za njih jer su oni obični paraziti ....Nadam se da vlada neće apelirat na privatnike da zamrznu plaće jer oni već jesu u studenom....pa bi sad još mogli i smanjiti....hehehee ...katastrofično ...hehehe

  • aro111 06.02.2009.

    Joj, čim ih vidim mi se smuči, može ih biti sram! Baš me zanima kad će sebi opet dignut tu jadnu mizeriju što je dobivaju!!! SRAM VAS MOŽE BITI, LOOOOOOPOOOOOOVIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare