To je to što me zanima!

Vlada i Sanader se počeli reklamirati na YouTubeu

Ratko Maček tvrdi da Vlada nema veze s tim, ali će stranice u svakom slučaju doraditi i staviti svoje klipove, kao i premijerove videosadržaje
Vidi originalni članak

Početkom srpnja na internetskom videoportalu YouTube postavljen je kanal koji sebe navodi kao Vladin službeni videokanal. Tako se na stranici nalaze videosadržaji iz drugih informativnih emisija, a i videoklipovi s Vladine internetske stranice. Opisujući stranicu autor je prepisao Vladine zakonske obveze i odgovornosti. U više od šest tjedana, koliko je stranica aktivna, 13 videoklipova, koji su na nju postavljeni, vidjelo je tek nekoliko stotina korisnika.
- Nismo mi postavili tu stranicu na YouTube i ne stojimo iza nje. To je netko otvorio i stavio klipove koji se nalaze na stranici Vlade. No mi ćemo u svakom slučaju to doraditi i staviti naše klipove - rekao je Vladin glasnogovornik Ratko Maček.
Jedina dva pretplatnika na ovoj stranici su 'bijesprvi' i korisnik pod imenom 'Ivo Sanader'. Kad se otvori premijerova stranica, vidi se da su mu najdraži videosadržaji u kojima se pojavljuje on ili članovi njegovoga kabineta. Taj korisnik se na YouTube prijavio u travnju, a u protekla četiri mjeseca pregledao je samo šest filmova na YouTubeu.
- Premijerovu stranicu isto ćemo urediti i postaviti njegove videosadržaje sa službenih sastanaka - dodao je Ratko Maček.
Drugi pretplatnik 'bijesprvi' postao je poznat svojim serijalom “Kiro prosviro”, u kojem se ismijava televizijskim nastupima i izjavama ministra unutarnjih poslova. Njegove glazbene videouratke vidjelo je pak oko milijun gledatelja. Kanal na YouTubeu ima i SDP. Na njemu se nalaze službena priopćenja, izjave, konferencije za novinare...
Za razliku od “vladarh”, SDP-ov kanal ima više videosadržaja, ali i posjetitelja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare