To je to što me zanima!

Vlada ipak smjenjuje aferičnog direktora Bagarića: Iznenađeni smo i to je neugodna situacija...

Za direktora strateške državne tvrtke Hrvatska kontrola zračne plovidbe DORH traži istražni zatvor zbog zapošljavanje dvije osobe. Kako su 24sata otkrila, radi se i o sinu glavnog državnog revizora Ivana Klešića
Vidi originalni članak

Vlada na svojoj sjednici u četvrtak nije smijenila Vladu Bagarića, aferičnog direktora Hrvatske kontrole zračne plovidbe. No, kako doznajemo, to bi se ipak trebalo dogoditi sljedeći tjedan.

TRAŽE ISTRAŽNI ZATVOR Butković o Bagariću: Sljedeći tjedan na sjednici Vlade ćemo donijeti odgovarajuće odluke

U srijedu će sud u Velikoj Gorici odlučivati i hoće li Bagarić ići na mjesec dana u istražni zatvor, a izgleda da u Vladi ne žele da se o novoj aferi raspravlja dok će se hvaliti uspjesima poput ulaska u eurozonu i Schengen.

Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici je zatražilo istražni zatvor za direktora jer ga terete za dva nezakonita zapošljavanja. Kako su otkrila 24sata, radi se i o zapošljavanju Franje Klešića, sina glavnog državnog revizora Ivana Klešića, te Andreje Reščić. 

Resorni ministar Oleg Butković (HDZ) je rekao da se odluka o Bagariću očekuje sljedeći tjedan. 

KOMENTIRA: IVAN PANDŽIĆ Uhljebljivanje je sami korijen korupcije i nosi dugoročnu štetu

- Moram priznati da sam neugodno bio iznenađen cijelom tom situacijom, ja sam direktora Bagarića pozvao u Ministarstvo, obavio sam s njim razgovor, ročište je za određivanje pritvora u srijedu, to je vrlo neugodna situacija i za njega, idući tjedan je sjednica Vlade pa ćemo donijeti odluke- rekao je ministar Butković.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • grgoslav1 24.12.2022.

    Samo kad javnost dozna pa se boje zbog glasova inače je to za HDZ sve OK.Svaka pljačka je dozvoljena članovima i simpatizerima HDZa dok je novinari ne pronađu i objave.Oni nemaju nikakvih posljedica za krađu a u džepu su već priskrbili za par svojih generacija.

  • 4Asa 24.12.2022.

    A tko će mi sad dobit postavljenje

  • dravasab 23.12.2022.

    Apsurdna je sva ova buka oko dvoje ljudi "nepropisno" zaposlenih. Pa svatko od nas zna bar još dvoje, dvije, dvojicu...A pokradene milijarde? Rasprodano državno blago? Pojeo vuk magare , a mafija organizira predstave za narod! U ovom slučaju, kontrolorski klan koji je napadnut prije koji mjesec zbog malverzacija vezanih za plaćanje prijevoza (usput, "jadnici" iako s dvostruko i trostruko većim plaćama nego priznati kirurzi i ini stručnjaci!) sad uzvraćaju udarac! Gramzivost kod njih nema granica. Zbog pišljivih 1000kn u odnosu na njihovih 40-50tis!

Komentiraj...
Vidi sve komentare