To je to što me zanima!

Vlada je odala počast Špremu: Minuta šutnje otvorila sjednicu

Premijer je rekao da s dubokim žaljenjem podsjeća da je odlukom Vlade današnji dan Dan žalosti povodom smrti prijatelja i kolege, predsjednika Hrvatskog sabora
Vidi originalni članak

Na početku sjednice Vlade premijer Zoran Milanović rekao je kako s dubokim žaljenjem podsjeća da je odlukom Vlade današnji dan Dan žalosti povodom smrti prijatelja i kolege, predsjednika Hrvatskog sabora Borisa Šprema. 

Premijer je ministre zamolio da mu minutom šutnje odaju počast. 

Nakon minute šutnje Vlada je usvojila dnevni red, a sjednicu nastoje završiti u što kraćem roku kako bi mogli prisustvovati pogrebu Borisa Šprema.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • joeii 05.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • joeii 04.10.2012.

    Kajem se, uvrijedio sam lik i djelo jednog prosječnog neradnika iz esdepeja.

  • joeii 04.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare