To je to što me zanima!

Vlada: Nema razloga da Alemka Markotić ode. Njezina majka spada u rizičnu skupinu

U Vladi smatraju kako Markotić ne bi trebala podnijeti ostavku niti na mjestu članice Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, niti u klinici "dr. Fran Mihaljević" usprkos tomu što je cijepila majku preko reda
Vidi originalni članak

Unatoč tomu što je ravnateljica Klinike za infektivne bolesti 'dr. Fran Mihaljević' Alemka Markotić ranije priznala kako je preko reda cijepila svoju 84-godišnju majku, u Vladi ne smatraju kako bi Markotić trebala podnijeti ostavku, niti u klinici, niti u Nacionalnom stožeru civilne zaštite, piše Jutarnji.

POGLEDAJTE VIDEO: Alemka Markotić i sramotni napadi na novinare

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brojni pozivaju na ostavku Alemke Markotić nakon što se prvo pojavila ispred Zagrebačke katedrale bez maske te sudjelovala u misi, a potom cijepila svoju majku preko reda.

Ministar zdravstva Vili Beroš u cijepljenju preko reda vidi razlog za moralnu osudu, ali upitno je ima li osnove za išta više od toga.

SRAMOTNE RIJEČI I DJELA Ne, dr. Markotić, ne idemo svi preko veze. Neki čekaju smrt najmilijih dok vi cijepite majke!

U Vladi tvrde kako je Markotić pojasnila sve aspekte vezane uz cijepljenje, kao i to da je majka prof. Markotić rizična skupina te stoga ne vide razloga za njen odlazak, piše Jutarnji.

ANKETA Treba li Markotić dati ostavku?

Uz majku Alemke Markotić, preko reda su se cijepili i predsjednik HGK Luka Burilović, koji je to objasnio time što je rizična skupina, kao i rektor Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras, koji je naletio na 'višak cjepiva'.

'MNOGI BRANITELJI SU RIZIČNO PA ČEKAJU' Šef HGK: Bio sam u rovu, cijepio sam se jer sam rizična skupina; Udruga: To je neprimjereno!

Bivši premijer Joža Manolić (100) otkrio je kako unatoč svojim godinama još nije došao na red.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • Satna 13.02.2021.

    cjepila mamu zar nije trebala vec dedddd i ona od te zaraze kolko godina ima

  • Jadranka Belančić 13.02.2021.

    Koji vam je k.., ljudi, nema cjepiva za koronu, ovo je još sve u istraživanju !Tko vam garantira da bi dobili isto cjepivo kao gospođa majka, sve je još u istraživanju, za stare ljude je ionako svako cjepivo rizično.. Ili se želite riješiti jasnih starcica ?.. Vi niste svoji.. 😞✌️

  • Jadranka Belančić 13.02.2021.

    Svi pišu protiv cijepljenja, a onda se ljute kad se netko cijepi, ludog li naroda.. Budite sretni kaj niste cijepili sebe i svoje roditelje 😞✌️

Komentiraj...
Vidi sve komentare