To je to što me zanima!

Vlada na sjednici razriješila trojicu pomoćnika ministara

Na zatvorenom dijelu sjednice Vlade u četvrtak su na osobni zahtjev smijenjeni pomoćnici ministara Siniše Hajdaša Dončića, Mihaela Zmajlovića i Branka Grčića
Vidi originalni članak

Na zatvorenom dijelu sjednice, Vlada RH razriješila je dužnosti tri ministarska pomoćnika. 

Na osobni zahtjev tako su razriješeni Matija Derk, pomoćnik ministra regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Goran Heffer, pomoćnik ministra zaštite okoliša i prirode i pomoćnik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Marko Lončarević

Njegovo mjesto preuzet će Igor Cigula, dosadašnji član Nadzornog odbora Hrvatskih autocesta. 

Razriješeni su i dosadašnji predsjednik i član Nacionalnog odbora za borbu protiv nasilja u sportu, Petar Skansi i Darko Tot. Novim predsjednikom imenovan je Tomislav Paškvalin, kao predstavnik Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, a članom Vinko Filipović, kao predstavnik Agencije za odgoj i obrazovanje. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • sumnjičav 01.11.2014.

    Što to znači smijenjeni na vlastiti zahtijev? Novinaru očito nije poznato da su razriješeni dužnosti na vlastiti zahtijev a to nije isto. Što je istina od to dvoje?

  • dobitak 31.10.2014.

    kad če oni doći na red

  • Security_Advisor 31.10.2014.

    A što su nam uopće ti pomoćnici ministara i donijeli??Nita dobroga.Od svih ovih meni najviše u oči upada Derk jer je imao funkciju koja je vrlo važna u Grčićevom ministarstvu,a to je pozicija šefa strateškog planiranja.Koliko je to ministarstvo do sada bilo uspješno u povlačenju love iz fondova EU vidimo i sami,stoga ovaj odlazak ne treba čuditi.Otići treba i sam Grčić..Najbolje bi bilo ukinuti to ministarstvo i nek se time bavi ministarstvo gospodarstva,a što u biti i je njihov resor.Time bi čak i uštedjeli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare