To je to što me zanima!

Vlada, to sam ja: 'Ovime Plenki želi dati do znanja da je jedan i jedini. Otići će još neki ministri'

• Branko Bačić i Šime Erlić novi ministri • Paladina jedva dočekao, Tramišak ljuta • Plenki promijenio 28 ministara
Vidi originalni članak

Ovom rekonstrukcijom Plenković želi dati do znanja da je on jedan i jedini. Personalizira odnos pred buduće parlamentarne izbore. I vjerojatno će uskoro otići još neki ministri, kaže nam jedan HDZ-ovac.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 7

  • 12.01.2023.

    Upravo zato i je najviše odgovoran. Jer sve ovisi o njegovim odlukama. Koliko ga to brine vidi se po svakoj njegovoj izjavi.

  • ilmare 12.01.2023.

    Zašto komplicirati ? Staviti na čelu SVIH Ministarstava sliku Plenkovića, a na čelu Vlade bilo koju sliku nekoga iz Brisla. Može von Leyen

  • Luna777 12.01.2023.

    Faraon i veliki vođa opet kadrovirao, a znamo da mu radari pokvareni, što je opet potvrdio izborom Bačića, velikog ministra u Kosoričinoj vladi. Umjesto da je stavio nekog mlađeg, nadobudnog dipl.ing. građevinarca zbog obnove u Banovini, on izabrao izluženog, starog, nesposobnog, pokvarenog, fufljavog Bačića, koji je Sanaderu "nosao" torbe. Što više reći, bitnije mu je da ima oko sebe podobne gromobrane nego sposobne ministre. Meni se čini da Plenki-moon zapravo želi izgubiti slijedeće izbore i da obnovu prebaci na neku drugu Vladu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare