To je to što me zanima!

Vladimir Gredelj ipak iselio iz unajmljenog ureda u Bjelovaru

Prije mjesec i pol došlo je do zategnutih odnosa između Gredelja i vlasnika prostora Marijana Golca koji je kazao KAKO mu Gredelj nije mjesecima plaćao za najam
Vidi originalni članak

Poznati bjelovarski odvjetnik Vladimir Gredelj u petak se iselio iz ureda na Lebovićevom šetalištu broj 30 koji je godinama imao u najmu. Prije mjesec i pol došlo je do zategnutih odnosa između Gredelja i vlasnika prostora Marijana Golca koji je kazao da mu Gredelj nije mjesecima plaćao za najam prostora i zbog toga je u bravu natiskao silikonski kit kako Gredelj i suradnici nisu mogli koristiti ured. 

Radilo se o 140.000 kuna duga za 14 mjeseci. Gredelj je na Golčev potez reagirao tužbom i zatražio povratak u poslovni prostor, što mu je bilo i omogućeno. Ujedno je tužio M. Goleca zbog narušavanja ugleda. 

-Vidio sam da se seli, ali se nismo čuli ni vidjeli. Cijeli postupak sam predao odvjetniku i stoga ne želim ništa komentirati – kazao je Golec u kraćem telefonskom razgovoru. Pokušali smo dobiti komentar od Gredelja, ali se nije javljao na telefon. Neslužbeno doznajemo da je ured premjestio nekih 400-tinjak metara dalje u istoj ulici. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Capafiori 06.07.2013.

    Strašno je živjeti u državi u kojoj ste svjesni da zbog zaštite sebe i svoje imovine podliježete tužbi i odgovornosti jednog Gredelja, kao neplatiše. Bojim se da je ova priča početak onoga što nas očekuje. :(

  • Holstein_1 05.07.2013.

    Zamislite gredelja kada dodje kod svetog petra. Bit ce manji od makovog zrna.

  • vugy 05.07.2013.

    Hrvatska stvarnost - napraviš dug i lijepo odeš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare