To je to što me zanima!

Vladimir Putin ima tajnu kćer s bivšom čistačicom Svetlanom koja je danas milijunašica?

Ruski su mediji objavili da Putin i nekadašnja čistačica, Svetlana Krivonogikh zajedno imaju 17-godišnju kćer. Svetlana danas ima imovinu u vrijednosti od oko 11 milijuna dolara
Vidi originalni članak

Vladimir Putin ovih se dana našao na meti ruskih medija. Diljem svijeta proširila se vijest njegovoj aferi iz devedesetih s nekadašnjom čistačicom, a danas milijunašicom s kojom ima 17-godišnju kćer, prenosi Mail Online.

Mediji prenose kako je riječ o jednoj od brojnih Putinovih afera započetoj devedesetih godina, dok je Svetlana još bila čistačica, a on šef ruskog FSB-a. Afera se skončala početkom 2000-ih, nakon što se rodila njihova kćer Jelizaveta. 

MISTERIJ ALININOG NESTANKA Gimnastičarku nitko nije vidio od 2018., rodila je Putinu djecu?

Nakon što se afera proširila medijima, Putin nije reagirao na istu te zanijekao sve informacije o Svetlani i njezinoj kćeri. 

Istražna agencija Proekt tvrdi kako postoji previše slučajnih poveznica između Putina i Svetlane.

Svetlana Krivonogikh rođena je 1975. u Sankt Peterburgu, a odrasla je u skromnoj obitelji. Tijekom kasnih devedesetih radila je kao spremačica u trgovini nedaleko svoje obiteljske kuće te studirala na Sveučilištu za ekonomiju i financije.

Godine 2000. diplomirala je i ubrzo odselila iz stana na novo luksuzno imanje na otok Kamenny u Sankt Peterburgu. 

Poznato je da nekretnine na tom otoku nisu na prodaju te da su uglavnom u vlasništvu Putina ili njegovih bliskih suradnika. 

Otprilike u isto vrijeme smatra se da je došla u vlasništvo nad vrijednim dionicama, koje je ponovno povezuju s Putinom. 

Godine 2003. Svetlana je rodila kćer Jelizavetu, koja nema navedenog oca u svom rodnom listu. Zanimljivo je Jelizavetino srednje ime - Vladimirova, ime koje je u Rusiji obično izvedeno od očeva imena, što ukazuje na još jednu poveznicu s Putinom.

U proteklih nekoliko godina, Putinova kćer Jelizaveta živjela je pod drugim prezimenom te se vješto skriva od javnosti. Sudeći po slikama koje je objavio Proekt, pokazuje nevjerojatnu sličnost s ruskim predsjednikom.

ODMAH STIŽU NOVI Putin je otpustio tri ministra

Profesor Hassan Ugail, voditelj Centra za vizualno računarstvo na Sveučilištu Bradford u Ujedinjenom Kraljevstvu, došao je do istog zaključka. Prema njegovom mišljenju, sličnost između Putina i njegove navodne kćer jest 70.44% iz čega možemo zaključiti da su možda u srodstvu. 

Smatra se da je Putin godinama bio Svetlanin tajnoviti dobrotvor, koji ju je na kraju krajeva pretvorio u milijunašicu. Svetlana danas živi u kući u Sankt Peterburgu te posjeduje imanja u Sochiju i Moskvi, čija procijenjena vrijednost iznosi ukupno 11 milijuna dolara. Također, smatra se da je većinska vlasnica skijališta Igora, koje je ujedno omiljeno Putinovo skijalište. 

Osim Jelizavete, Putin ima još dvije kćeri iz prvog braka iz 1983. te dvije kćer koje nikada nije priznao - Katerinu Tikhonovu, nekadašnju plesačicu, i liječnicu, Marinu Vorontsovu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • prokurator 27.11.2020.

    koji primus moraš bit da si neki šef i baja, pa navališ na čistačicu?

  • pakikpokik 27.11.2020.

    dobio devedesetih kčer, afera završila 2000 godine i ta kčer danas ima 17 godina...bem ti matematiku i učitelja koji me krivo učio

  • NikolaTesla 27.11.2020.

    Kućnom pomoćnicom. Za što svi koji trebaju znati, znaju odavno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare