To je to što me zanima!

Vladimir Šeks uz vikendicu sagradio i maleni bazenčić

Potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks nekoliko metara daleko od mora gradi bazen, a na otvaranje “rezidencije” doći će stranački prijatelji
Vidi originalni članak

Uz novu vikendicu Vladimira Šeksa u Petrčanima kraj Zadra “niknuo” je i bazen od 15-ak četvornih metara, iako je kuća od mora udaljena tek nekoliko metara. Kućica, koju su radnici na mjestu stare vikendice od siporeksa digli za manje od mjesec i pol dana, i dalje sasvim fino napreduje, a potpredsjednik Sabora očito ne štedi na njoj jer je dobrim dijelom obložena kamenom. Radovi su još u tijeku, no uskoro će biti gotovi. Očekuje se da će na svečano otvorenje doći brojni stranački prijatelji i visoki državni dužnosnici. Svakako se očekuje dolazak ministra Božidara Kalmete, kojemu je Šeks vjenčani kum u drugom braku, ako se useljenje u vikendicu ne poklopi s rođenjem Kalmetina drugog djeteta s Dolores Grdović Kalmeta u srpnju. Vladimira Šeksa u Petrčanima nema posljednjih mjesec dana, a zadnji put kad je bio još je teško hodao zbog operacije desnog kuka. Oporavak će mu u ovim uvjetima ići lakše.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Inkoba 24.06.2008.

    FEYA hahahah nije to nista cega ima ovdje. upravo je stigla vjest da je gospon Seks iskenjao maleno govance u maleni bunarcic (tojlet)

  • Feya 24.06.2008.

    \"maleni bazencic\" je pleonazam. domaca zadaca: Klaicev rjecnik, str. 1028.

  • peguy7 24.06.2008.

    ..ebaj ga covjek ima pa se moze..prigovaramo mu svi a svi rado bili na njegovu mjestu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare