To je to što me zanima!

Vladimir Zagorec prodao svoju vilu u Beču za 1,15 milijuna €

Austrijska novinska agencija prenosi da je vilu u Beču prodao za 1,15 milijuna eura te da traži kupce za ostale nekretnine koje je kupio na kredit Hypo banke
Vidi originalni članak

Vladimir Zagorec prodao je za 1,15 milijuna eura svoju vilu u Beču tamošnjoj tvrtki koja se bavi nekretninama, prenosi austrijski Die Presse, pozivajući se na članak u listu Profil. 

Vilu u ulici Döblinger Cobenzlgasse, na broju 70, Zagorec je dijelom financirao preko Hypo Groupe Alpe-Adria, a njenom prodajom je podmirio 800.000 eura kredita. Navodno Zagorec prodaje i ostale nekretnine u Beču koje je također pokupovao kreditom Hypo banke, među njima i bivši poštanski ured na trgu Burze. 

Zagorec je trenutno u hrvatskom zatvoru zbog zlouporabe položaja za što je osuđen na sedam godina. Državno tužiteljstvo u Klagenfurtu ga tereti u aferi Hypo, a on niječe krivnju. Njegova odvjetnica Elisabet Rech tvrdi da je nevin u zatvoru. Zagorcu se sudilo i zbog otuđenja dragog kamenja vrijednog 5 milijuna dolara dok je radio u Ministarstvu obrane te je sud odlučio da mora nadoknaditi taj novac državi i podmiriti troškove postupka.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • sukaj 18.01.2011.

    ne razumijem,lopov ko i drugi a imovina mu nije zamrznuta! ZAŠTO?

  • konjina 17.01.2011.

    platit češ

  • 17.01.2011.

    Znaci lazete da mu je zamrznuta imovina, isti slucaj je i sa sanaderovom imovinom. Gospodo novinari i politicari nemojte vise lagati ovaj narod.

Komentiraj...
Vidi sve komentare