To je to što me zanima!

Vlado Zec u petak došao u Remetinec odslužiti kaznu

Zecu je u ponoć istjecao rok da se javi u zatvor. Županijski sud u Požegi Zecu je odbio žalbu da mu se još jednom odgodi odlazak u zatvor
Vidi originalni članak

Odvjetnik nekadašnjeg vlasnika i direktora Kamen Ingrada Vlade Zeca potvrdio je u subotu ujutro da se Zec javio na izdržavanje 4,5-godišnje zatvorske kazne na koju je osuđen jer je malverzacijama svojoj tvrtki nezakonito pribavio 34 milijuna kuna.
Odvjetnik Branko Šerić Hini je u telefonskom razgovoru rekao da je Zec, kako mu je potvrđeno iz kruga obitelji Zec, sinoć u 20.45 stigao u zatvor u Remetincu. Zecu je u ponoć istjecao rok da se javi u zatvor.
Županijski sud u Požegi Zecu je odbio žalbu da mu se još jednom odgodi odlazak u zatvor, nakon što mu je ranije na šest mjeseci odobrio odgodu odsluženja kazne. Zec bi u zatvoru trebao provesti najviše tri godine i osam mjeseci jer mu je u kaznu uračunato deset mjeseci provedenih u istražnom zatvoru. U istom slučaju osuđena su i pomoćnica Vlade Zeca Đurđica Kristić na 2,5 godine i bivši direktor Županijske uprave za ceste Milan Ivanko na 1,5 godinu zatvora.
Sud ih je proglasio krivima tereteći ih da su malverzacijama Kamen Ingradu pribavili korist od 10 milijuna kuna pri čemu su oštetili Županijsku upravu za ceste.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nebojsacolic 15.11.2008.

    silva,sad ce ona njemu dolaziti....................

  • user_24105 15.11.2008.

    taman kad ja završim gimnaziju taj će kreten izaći, dolazio je po ljetu svaki dan kod moje komšinice

  • vizijaslobode1941 15.11.2008.

    34 MILIJONA KUNA ZA 4 IPO GODINE ,mogu vam reći da ima dobru dnevnicu mogu li ja dobiti takvu priliku da maznem 34 000 000 i odležim 5 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare