To je to što me zanima!

Vlahušić: ‘I ja sam dobio sat, ali tko bi nosio kilogram zlata’

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić prisjetio se poklona koji mu je donio osmanski sultan Qaboos bin Said Al Said. Kazao je i da drugi utjecajni gosti ne poklanjaju skupe stvari
Vidi originalni članak

Koliko znam, to je najskuplji poklon ikad prijavljen u gradsku ili državnu riznicu. Ne znam ni tko bi nosio sat vrijedan 30.000 eura, koji je uz to težak oko kilogram, prisjetio se za 24sata Andro Vlahušić sultanova poklona.

Omanski sultan Qaboos bin Said Al Said s dva jumbo jeta, Airbusom, Gulfstream (poslovni mlažnjak), Boeingom 737, tri helikoptera, dvije jahte, tridesetak limuzina i 1100 ljudi je 2012. ‘okupirao’ Dubrovnik.

Na aerodromu ga je dočekao tadašnji gradonačelnik Andro Vlahušić.

- Mjesec dana uživali su kod nas, a sultan bi u grad izlazio u tajnosti. Imali su mir i privatnost. Kad su odlazili, dostavili su sat. Predao sam ga protokolu i stavili smo ga u sef - kaže Vlahušić. Nakon njega Rolex je prijavio i predao tadašnji župan Nikola Dobroslavić. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • djani70 30.11.2018.

    covjek cini genocid nad stanovnicima Dubovnika.. da dobro ste procitali. Masnovni turizam, nekretnine u nebesa, stranci kupuju nekretnine, stari ne mogu zivit od turista i nedostatka ducana. Grad koji je stoljecma bio neovisan vi ste ga ucinili samo jendom stanicom kruzera ko da je mcdonalds

  • pravi hrvat 30.11.2018.

    Ovo je bivsi gradonacelnik

  • 30.11.2018.

    Satovima snimaju situaciju pa kad se unistimo do kraja onda ce nas pokupovati i vratiti svoje satove .

Komentiraj...
Vidi sve komentare