To je to što me zanima!

Vlahušić uvodi red: Smislite projekt ili nećete više raditi

Zaposleni u javnoj upravi ne znaju što su to rokovi. Ako dobijemo novac iz fondova, nećemo iz proračuna morati obnavljati Sponzu, kazao je gradonačelnik Dubrovnika
Vidi originalni članak

Do ponedjeljka pročelnici dubrovačke gradske uprave moraju smisliti projekte za EU fondove za spomeničku baštinu. Objasnio im je to gradonačelnik Andro Vlahušić, ali im je zadatak zapaprio.

- O toj temi imamo radni kolegij u ponedjeljak. Tko ne uspije smisliti projekt, ne može više biti pročelnik - rekao je. Vlahušić kaže da će vjerojatno sad on biti “baba roga”, ali ga to ne brine.

- Zaposleni u javnoj upravi ne znaju što su to rokovi. Ako dobijemo novac iz fondova, nećemo iz proračuna morati obnavljati Sponzu, pa će Gradu ostati više novca. Moji zaposlenici moraju znati da su ti projekti njihove plaće i božićnice - rekao nam je Vlahušić, koji je zadovoljan jer su svi pročelnici radili cijeli vikend.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Renavoid 17.12.2013.

    imaju tjedan dana da smisle projekt ...... i onda se nadaju da će projekt proći kod EU revidenata .... otišo čovjek na kvasinu :P ..... taj čovjek uvodi nered ...... ništa nisu radili godinama i sad će smisliti projekt (koji će biti prihvaćen) u tjedan dana ..... HRVATSKA!!

  • joso1256 16.12.2013.

    ovi dubrovčani su nevjerojatni, izabrali osuđenika za gradonačelnika a međunarodnim špekulantima prepustili nacionalno dobro, da im od dubrovnika dugoročno naprave hrpu kamenja, betonizacijom i apartmanizacijom srđa. takve destuktivce se rijetko gdje nalazi.

  • MAX 2010 16.12.2013.

    Da on i sva ta bratija od vrha do dna nema repove duboko u rikverc pomislio bi čovjek -to je normalno i upravo tako treba biti. Hrvatska je međutim propustila puno vlakova i sve je izglednije da samo čudom možemo dobiti ono što je bilo predviđeno po ključu ! Što se energetike i učinkovitosti tiče niti čudo nas ne spasi od debelih penala jer ni jednu godinu do 2020. nismo u stanju dostiči cilj-plan ! Šteta jer to bi zaposlilo pola građevinske operative Hr samo na tome . Čak ni nazovi oporba o tome nije ni riječi izrekla -0 ! ! ! SVI spavaju ! Koštati će nas više od "dobivenog-izvučenog" novca ! O poštenju političara - mislim što i o nevinosti prostitutke !

Komentiraj...
Vidi sve komentare