To je to što me zanima!

Vlak naletio na auto, poginula žena, dvije su teško ozlijeđene

Prema neslužbenim informacijama, jer je očevid u tijeku, u automobilu se nalazila još jedna ženska osoba koja je uspjela iskočiti iz automobila i tako sačuvati život
Vidi originalni članak

U naletu vlaka na osobni automobil 20-godišnja vozačica je poginula dok su dvije ženske osobe zadobile teške ozljede i prevezene u bolnicu.

Nesreća se dogodila u petak oko 19.30 sati na otvorenom dijelu ceste koja prelazi preko željezničke pruge u Kozarevcu, nadomak Kloštru Podravskom. Prema neslužbenim informacijama, jer je očevid u tijeku, u automobilu se nalazila još jedna ženska osoba koja je uspjela iskočiti iz automobila i tako sačuvati život.

Radi se o prijelazu ceste preko pruge na kraju naselja i koji nije osiguran brkljom, već ima samo znakove upozorenja. Sve stradale osobe su iz Kozarevca. 

 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Battler 28.05.2016.

    Sad će udruga BaBe dići glas da se postavi brklja svugdje di prelaze žene

  • ajetodoo 28.05.2016.

    Kriva je loše postavljena signalizacija.Vertikalna signalizacija postavljena je horizontalno(vidi sliku).

  • stari mudrac 28.05.2016.

    rijetko se dogodi nalet automobila pod vlak kad je za volanom osoba koja nije iz kraja gdje se to dogodi. obično domaće lokalno stsnovništvo niti ne gleda ide li vlak, pogleda eventualno na sat, "aha, već je prošao" ili pak "još nije mogao doći", pa krene preko pruge kao da je ni nema. stranci ne znaju red vožnji vlakova pa na svakom andrijinom križu paze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare