To je to što me zanima!

Vlak je naletio na traktor kod Lepoglave: Nitko nije ozlijeđen

Dolaskom do pruge traktorom se nije zaustavio prije prijelaza na prometni znak 'stop', a na kojem je postavljen i Andrijin križ i prednjim je djelom ušao na prugu
Vidi originalni članak

Vlak je naletio na traktor u četvrtak u 13.15 sati u Kaniži. Traktor koji je imao priključno vozio je iz smjera Jerovca u smjeru Kaniže muškarac (35).

Dolaskom do pruge traktorom se nije zaustavio prije prijelaza na prometni znak 'stop', a na kojem je postavljen i Andrijin križ i prednjim je djelom ušao na prugu.

Tada je iz smjera Lepoglave u smjeru Varaždina naišao vlak koji je vozio muškarac (45). Traktor se od jačine udara zarotirao te se vlak zaustavio.

Ozlijeđenih nije bilo.  

Foto:Ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 09.08.2019.

    Namješteno 100 % Nema signalizacije jer stoka mafijaša namješa nesreće... Pišem iz vlastitog iskustva... Prolazio sam cestom navečer prije koju godinu i naletio vlak bez svijetla i signalizacije, zovem željezničke upravu prave se ludi... Nisam vam to zaboravio tražit će se odgovorni kad tad..

  • Le...Go... 09.08.2019.

    Jučer u VŽ prelazim preko pružnog prijelaza. Samo Andrijin križ. Polako prelazim prugu , gledam desno prema Turčinu čisto , gledam lijevo prema VŽ vlak polako ide (jedno 500 m udaljen) . Znači nikakvi znakovi nit zvučni , nit svjetlosni (nema ih) . Ne znam tko bi bio kriv da se desi nesreća.

  • 09.08.2019.

    U tom dijelu pruge vlak ide tako sporo da i nije moglo biti ozljeđenih osim traktoriste kad je silazio s taraktora jer je sigurno bio našvasani.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare