To je to što me zanima!

Vlak naletio i ubio muškarca na željezničkoj postaji u Ivaniću

U Ivanić Gradu oko 8.12 sati u subotu na željezničkoj postaji vlak je naletio na muškarca koji je preminuo. Nije poznato je li riječ o nesreći. Očevid je u tijeku
Vidi originalni članak

U Ivanić Gradu oko 8.12 sati u subotu na željezničkoj postaji vlak je naletio na muškarca koji je preminuo. Očevid je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • scura_1 09.08.2011.

    aj ti meni jozo objasni dali su zeljeznice krive i kad se kamion zaleti u 4 vagon vlaka a ima i rampa i svjetlosna signalizacija i zvonovna eeeeee jesi sirotinja pa to je nasa cista nekultura

  • ali_1 08.08.2011.

    Osobno sam poznavao decka. Prije tocno 4 mjeseca svjedocio je smrti svog najboljeg prijatelja i nista nije mogao uciniti da mu pomogne.. ne mislim da je nesreca slucajna. Sto je da je, on je bio daleko od idealne osobe, problematican, alkoholicar, ali je svejedno bio covjek, a kao takav ne zasluzuje da zavrsi na ovakav nacin.. R.I.P.

  • 410exp 07.08.2011.

    Ja vozim vlak, te svakodnevno proživljavam traume zbog neopreznosti pješaka i vozila. Naime, većina klinaca danas fura slušalice u ušima od mp3 ili mp4, mob.....itd, pa u potpunosti budu "gluhi" na vanjski svijet pa trubu lokomotive uopće ne čuju. Vidim ljudi pišu o rampama da ih treba postaviti....slažem se, ali ako vozač ne poštuje crveno svjetlo na pružnom prijelazu, on dakle svjesno ugrožava svoj život. Dali na semaforima u gradu postoje rampe....NE, stvar je nekulture vozača. Žao mi je dečka, počivao u miru !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare