To je to što me zanima!

Vlak naletio na auto: 'Rastrgan je, a žena je bila šokirana...'

Vozač automobila se nije zaustavio prije prijelaza preko pruge i uvjerio da ne ide vlak, pa je došlo do udara vagona u bočni dio automobila. U autu se nalazila putnica 1971. godišta koja je zadobila lakše ozljede
Vidi originalni članak

Auto je rastrgan, a milimetri su nedostajali da žena teško strada. Bila je u potpunom šoku kada je izašla iz auta, dojavio nam je čitatelj okolnosti prometne nesreće na pružnom prijelazu u Ulici svetog Lovre u Slavonskom Brodu u ponedjeljak iza podneva. 

Prema riječima čitatelja, radi se o sporednoj pruzi gdje nema branika već više od deset godina, pa treba posebno obratiti pažnju na Andrijin križ i druge prometne znakove. 

NESREĆA NA JARUNU Krš i lom u Zagrebu: 'Autom se zabio u ogradu pa se prevrnuo'
 
Brodska policija je dobila dojavu o nesreći u 12.20 sati. Policijskim očevidom utvrđeno je kako je vlak odnosno vagon koji je gurala lokomotiva u smjeru industrijske zone naletio na auto kojeg je vozio 54-godišnjak.

Vozač automobila se nije zaustavio prije prijelaza preko pruge i uvjerio da ne ide vlak, pa je došlo do udara vagona u bočni dio automobila. U automobilu se nalazila putnica 1971. godišta te joj je pružena liječnička pomoć. Lakše je ozlijeđena.

Policija će protiv vozača automobila podnijeti prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • PetarRadonjic 22.02.2021.

    Nisam jednom ceko da se rampa Dinge gdje ima i Kad je spustana prelaze ko blesavi

  • ministarka magle 22.02.2021.

    je naletio je 20 km/h i raskidao ma pocepao auto

  • kritičar1 22.02.2021.

    neznam dali se što promijenilo na HŽ,ali na industrijskom kolosijeku bi bez obzira na znakove kod pružnog prijelaza trebao biti djelatnih HŽ sa zastavicom,umjesto rampe.preporučam vozaču auta da provjeri ovaj propis jer su i HŽovci možda zabrljali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare