News

Komentari 32

Vlak naletio na auto: 'Rastrgan je, a žena je bila šokirana...'

Vlak naletio na auto: 'Rastrgan je, a žena je bila šokirana...'

Vozač automobila se nije zaustavio prije prijelaza preko pruge i uvjerio da ne ide vlak, pa je došlo do udara vagona u bočni dio automobila. U autu se nalazila putnica 1971. godišta koja je zadobila lakše ozljede

Auto je rastrgan, a milimetri su nedostajali da žena teško strada. Bila je u potpunom šoku kada je izašla iz auta, dojavio nam je čitatelj okolnosti prometne nesreće na pružnom prijelazu u Ulici svetog Lovre u Slavonskom Brodu u ponedjeljak iza podneva. 

Prema riječima čitatelja, radi se o sporednoj pruzi gdje nema branika već više od deset godina, pa treba posebno obratiti pažnju na Andrijin križ i druge prometne znakove. 


 
Brodska policija je dobila dojavu o nesreći u 12.20 sati. Policijskim očevidom utvrđeno je kako je vlak odnosno vagon koji je gurala lokomotiva u smjeru industrijske zone naletio na auto kojeg je vozio 54-godišnjak.

Vozač automobila se nije zaustavio prije prijelaza preko pruge i uvjerio da ne ide vlak, pa je došlo do udara vagona u bočni dio automobila. U automobilu se nalazila putnica 1971. godišta te joj je pružena liječnička pomoć. Lakše je ozlijeđena.

Policija će protiv vozača automobila podnijeti prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Najčitaniji članci