To je to što me zanima!

Vlak naletio na automobil u kojem je bilo dvoje djece

U naselju Novoselci kod Sunje putnički vlak je na pružnom prijelazu naletio na automobil u kojem su bili 35-godišnji vozač te dječak i djevojčica (10)
Vidi originalni članak

Djevojčica (10) zadobila je teške tjelesne ozljede u naletu putničkog vlaka na osobni automobil oko 20.40 sati u Novoselcima kod Sunje. U automobilu su osim djevojčice bili vozač (35) te njezin brat (10). Vozač, stric ozlijeđene djevojčice, je zadobio lakše ozljede, dok dječak nije ozljeđen. Do nesreće je došlo kada je vozač osobnog automobila prelazio pružni prijelaz, koji nema rampu. Vozač putničkog vlaka Sunja-Novska naglo je smanjio brzinu, udario u automobil te ga odbacio u nekoliko metara udaljen jarak. Kako kažu u sisačkoj policiji djevojčica je izvan životne opasnosti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sinke 26.06.2008.

    Postoje pravila prolaska kroz pružni prijelaz bez rampe, ali ljudi se precijenjuju i ne mogu si priznati koliko su sposobni ili nesposobni.

  • bruno028 26.06.2008.

    Rampa za Joška jorasa (smrad slovenski :-) nije skupa jel košta nekoliko tisuća kuna, a rampa na cestovnom prijelazu košta, ponavljam, milijun kuna. VEELIKA razlika. To je sofisticirani uređaj koji se potpuno razlikuje od rampi koje se ugrađuju na parkirališta. Iako ovdje novci nisu bitni, ljudski život je neprocjenjiv. By the way, rampe se postavljaju na brzim prugama gdje vlakovi voze velikim brzinama. Na lokalnim prugama gdje vlak vozi 50 km/h i gdje prijeđe 3 auta i 1 traktor dnevno, se rampe u pravilu ne postavljaju, ni kod nas, ni u svijetu...

  • kikulići 26.06.2008.

    da, stavit rampe na pružni prijelaz je skupo, a rampa i žardinjere i ostala čuda za Joška Jorasa nisu skupi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare