To je to što me zanima!

Vlak naletio na teretno vozilo, ozlijeđeno dvoje i strojovođa

Budinščina: U naletu su tjelesne ozljede zadobili vozač i suvozač iz teretnog vozila, a naknadno se na bolove požalio i strojovođa koji je također prevezen u bolnicu
Vidi originalni članak

Nešto poslije 15 sati u naselju Gornji Kraljevec, kraj Budinščine, došlo je do naleta vlaka na teretno vozilo. Tom prilikom tjelesne ozljede zadobili su vozač i suvozač iz teretnog vozila, a naknadno se na bolove požalio i strojovođa koji je potom također prevezen u bolnicu. 

Vlak je, inače, prometovao iz Zagreba prema Varaždinu. Očevid je u tijeku, a promet će biti uspostavljen čim dođe novi strojovođa koji će preuzeti vlak.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • the_one77 21.05.2013.

    *Kamion je podletio pod vlak

  • 21.05.2013.

    Moje skromno mišljenje je da će se ovakva praksa nastaviti dok ne bude veće nesreće. Da me ne bi krivo shvatili, gubitak svakog pojedinog života je nemjerljiv! Ali očito dok ne bude veće tragedije u kojoj će vlak izletiti i u kojoj će stradati velik broj ljudi, ništa se neće promijeniti. Država ima za nove aute i mobitele, a nema za razminiranje i uređenje pružnih prijelaza. Rampe za sve !!!!!

  • Vražji Vrag 21.05.2013.

    Tamo baš i nije nepregledan prijelaz, a vlak se ne može niti zaletjeti prejako jer je zavojito. Imali su sreće kemionđije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare