To je to što me zanima!

Vlak 'pokupio' Astru na pruzi, suvozačica završila u bolnici

Prema prvim podacima, suvozačica je ozlijeđena, dok je vozač prošao bez ozljeda. Željeznički promet na tom dijelu pruge bio je obustavljen od 10 ujutro do podneva
Vidi originalni članak

Na pružnom prijelazu Spačva u Vinkovcima, oko 10 sati, automobil Opel Astra podletio je pod teretni vlak. Prema prvim podacima, jedna osoba je ozlijeđena i to suvozačica, dok je vozač prošao bez ozljeda.

Željeznički promet na tom dijelu pruge bio je obustavljen nekoliko sati, dok policija nije obavila očevid. 

To je već treća prometna nesreća na pružnim prijelazima u okolici Vinkovaca u posljednja dva mjeseca. Prvo je početkom studenoga u podlijetanju Škode Fabije pod teretni vlak na pružnom prijelazu između Otoka i naselja Čistine poginulo četvero ljudi. 

Potom je prije tri tjedna na pružnom prijelazu na ulazu u Privlaku kombi pun radnika koji su išli na posao u Gunju podletio pod vlak, sedmero ih je potražilo liječničku pomoć u vinkovačkoj bolnici. Srećom, nitko nije zadobio ozbiljnije ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • RINGO1 25.12.2014.

    Auto je podletio pod vlak,jer bilo ili ne bilo branika ili polubranika auto prije pruge treba stati,provjeriti,i onda tek prijeci prugu,jer ispred svakog prijelaza nalazi se ANDRIJIN KRIZ,i tko ima vozacku(i zna znakove) zna i sta znaci andrijin kriz.

  • KlaraSivonjić 23.12.2014.

    super ste mi vi koji ste iza ŽNJ imena pa se fraerišete i isprdavate na tudi racun, jadno! ne daj Boze da se nekome od vas ovako sta desi pa bi vidjela dal biste tako kom. I da se osvrnem na to da tamo ima rampa, fraeru dali ti znas uopce o cemu govors? tamo ne da nema rampa nego vlak prolazi svake prjestupne. Mi smo sretni jel su zvi, a vi se nasladujte tudoj nesreci, ja znam da ma Boga.

  • shubydooooo 23.12.2014.

    sreca da je bila samo lokomotiva a ne cjela kompozicija od desetak vagona onda se nebi to tako zavrsilo sa ozljedama itd... nadam se da ce se brzo oporaviti i ubuduce paziti na ovakvim prijelazima neka im ovo bude zivotna lekcija .

Komentiraj...
Vidi sve komentare