To je to što me zanima!

Vlak u Šijani naletio na auto, vozač (48) izašao prije naleta

Očevid je obavila pulska policija koja navodi da je vozač (48) opel agile prešao prijelaz u trenutku kada se prva rampa već zatvarala, ali nije uspio prijeći i drugu
Vidi originalni članak

Na željezničkom prijelazu u Šijani, na pruzi Buzet-Pula, automobil s prikolicom podletio je pod vlak Slovenskih željeznica, koji je vozio na relaciji Ljubljana-Pula, no nitko nije ozlijeđen, javili su iz HŽ-a. Prijelaz je osiguran svjetlosnim i zvučnim signalima te branicima, a u trenutku nesreće oko 10.40 sati, osiguranje je bilo ispravno i u funkciji. 

Očevid je obavila pulska policija koja navodi da je 48-godišnji vozač opel agile pulskih registracija prešao željeznički prijelaz u trenutku kada se prva rampa već zatvarala, ali nije uspio prijeći i drugu rampu te je automobil s prikolicom ostao blokiran na pruzi. Vozač je uspio izaći iz auta i nije ozlijeđen.

U vlaku Slovenskih željeznica, kojeg je vozio 46-godišnjak iz Slovenije, bilo je 15 putnika. Željeznički promet zbog nesreće nije bio u prekidu, ali je vlak kasnio oko 35 minuta.


Idi na 24sata

Komentari 11

  • japanokinez 25.06.2014.

    Koliko moraš biti pametan i zastati na pruzi, pa ne spušta se rampa u dvije sekunde. Prvo ide zvučno i svjetlosno i onda rampa i to polako. Kakav kreten možeš biti i stati na pruzi.

  • marica-maca 25.06.2014.

    Neznam da li taj prijelaz ima i svjetlosne signale,ako ima koliko je meni poznato oni se prvi signaliziraju što bi svakom pametnom bilo normalno da stane.

  • djomba64 24.06.2014.

    Taj vlak vozi tek od Subote(21.6.)tom relacijom u ovoj ljetnoj sezoni - pa ljudi još nisu navikli na njegov prolazak u određeno vrijeme tom dionicom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare