To je to što me zanima!

Vlasnica staračkog doma ženu (84) prevarila za 85.000 kuna

Riječko Općinsko državno odvjetništvo tereti 43-godišnju vlasnicu i 28-godišnju zaposlenicu da su neovlašteno raspolagale ušteđevinom i mirovinom koju im je povjerila starica
Vidi originalni članak

Vlasnica i zaposlenica doma za starijena području Primorsko-goranske županije optužene su da su 2016. prevarile svoju štićenicu za više od 85 tisuća kuna, iskoristivši njezino loše zdravlje, starost i povjerenje koje je u njih imala.

Riječko Općinsko državno odvjetništvo tereti 43-godišnju vlasnicu i 28-godišnju zaposlenicu da su neovlašteno raspolagale ušteđevinom i mirovinom koju im je povjerila sada pokojna 84-godišnjakinja.

Optuženice su svoju žrtvu od travnja do kolovoza 2016. po naplaćenim troškovima režija i smještaja 'olakšale' za više od 85 tisuća kuna, a pritom su, navodi tužiteljstvo, bile svjesne narušenog zdravlja oštećenice, njezine starije dobi, a iskoristile su i povjerenje koje je imala u njih.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Ludjak1981 08.02.2018.

    U ovoj zemlji nece biti reda dok se ponovo ne uvede vjesanje ili streljacki vod...i onda pocet s ribom od glave pa nadalje.

  • Liliana_1 08.02.2018.

    Al te starice imaju lovu

  • mestar 07.02.2018.

    Posteni ljudi su davno napustali ove krajeve i jos napustaju a drugi se razmnozavsaju pa je sad doslo vrijeme da ne mozes nikome vjerovat sto je nekad bilo obrnuto i takovih je pbio samo poneki, ali svi su znali u mjestu pa nitko nije s njima imao posla, a sad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare