To je to što me zanima!

Vlasnici splitske trgovine nisu smjeli raditi pa su Vladi ostavili ovu oštru poruku na vratima

Pridržavamo se odluke te ćemo provesti dan na plaži i jesti banane i majmunirati se kako bi odali počast Vladi, poručili su iz splitske trgovine u poruci kojom objašnjavaju turistima zašto su zatvoreni
Vidi originalni članak

Praznik i neradna nedjelja razlog su zbog kojeg su proteklog vikenda mnogi dućani dva dana bili zatvoreni, a to je posebno razljutilo vlasnike jedne splitske trgovine koja je na vratima ostavila poruku turistima, kako bi objasnili zašto su njihova vrata zatvorena.

U poruci koja je objavljena u Facebook grupi Glas poduzetnika, oštro su se obrušili na Vladu te rekli kako je idiotski zabraniti rad u sezoni dok njihova trgovina ovisi o turizmu.

"Dragi kupci, naša Vlada je puna majmuna koji sve pretvaraju u kaotičnu džunglu pa je naša mala trgovina danas zatvorena (kao i većina trgovina u Hrvatskoj).

ZABRANA RADA KRŠI IM PRAVA Podnijeli su zahtjev: Neradna nedjelja opet na Ustavnom sudu

Pridržavamo se odluke te ćemo provesti dan na plaži i jesti banane i majmunirati se kako bi odali počast Vladi (u slučaju kiše ćemo piti doma ili u kafiću, u svakom slučaju ćemo se majmunirati).

Naša trgovina ovisi o turizmu pa je stvarno idiotski zabraniti nam rad za vrijeme sezone. Ali, hej… dobrodošli u Hrvatsku!”.
 

adfsa

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Lunasol 07.08.2023.

    Problem je sto su ljudi nauceni kad odu u turisticku zemlju da u svako doba mogu nabaviti potrebno.

  • 07.08.2023.

    👏Dobro je to👈oni bi 3 mjeseca nešto malo radili a 9 mjeseci laganini i dobre šolde

  • 07.08.2023.

    Više nego jasna poruka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare