To je to što me zanima!

Vlasnik i dva gosta bili u kafiću u Karlovcu, unutra je sve radilo

Iako su ulazna vrata bila zatvorena, unutra smo otkrili vlasnika i dva gosta, a i svi aparati nužni za rad ugostiteljskog objekta bili su u funkciji, rekao je načelnik Darko Bratić
Vidi originalni članak

U Karlovačkoj županiji je zatečeno 60 ljudi koji su kršili mjeru samoizolacije, a svi su otprije poznati policiji. Iako je na snazi i mjera prema kojoj ne radi ni ugostiteljski objekti, policija je baš u jednom takvom zatekla vlasnika i dva gosta. Objekt je bio u funkciji. 

UŽIVO: SVE O KORONA VIRUSU SAD: Preko 200.000 oboljelih, slijedi im 20 milijuna otkaza?

- Iako su ulazna vrata bila zatvorena, unutra smo otkrili vlasnika i dva gosta, a i svi aparati nužni za rad ugostiteljskog objekta bili su u funkciji. Podnijeli smo prijavu državnom inspektoratu, a sudeći po dosadašnjem iskustvu, vlasnik objekta bit će sankcioniran, a ne gosti - kazao je načelnik Darko Bratić za Večernji list.

U Karlovačkoj je županiji, prema informacijama, i dalje 22 zaraženih, a jedan je čovjek preminuo od korona virusa. 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • pijavicaa 01.04.2020.

    Ko če biti kriv za robu ako istekne rok trajanja .Treba to popit jer je placena dobavljačima tako da ovi spašavaju .

  • ucjena 01.04.2020.

    Kad bi se kpalo bilo bi toga i više, a tko če drugi nego skitnice mislim ove po kafićima, alkosi, a gazda? nema za kruh i eto!

  • Antisistem 01.04.2020.

    Kad bude jos gore pa nek vam.krizni stozer ,drzava i mediji ..plate rezije i racune ..trreba van i gore bit ..kukat ce te vi za misec ..pa pricajte pricice o koroni ..naivcine ..ma i treba nam bit gore..

Komentiraj...
Vidi sve komentare