To je to što me zanima!

Vlasnik Medikola: Ivo Sanader i ja se nismo privatno družili

Vlasnik Medikola je u intervjuu za Večernji list istaknuo kako nije bilo pogodovanja prilikom sklapanja ugovora s HZZO-om, pomoću kojeg su došli u posjed PET/CT-a
Vidi originalni članak

Vlasnik Medikola Ivan Rajković za Večernji list je odlučio ispričati svoju stranu priče. Njegova je tvrtka inače ovih dana u centru afere zbog ugovora s HZZO-om, pomoću kojeg su došli u posjed skupe pretrage PET/CT-a. Rajković je na pitanje je li mu tko pomogao da dobije taj ugovor rekao kako nema pogodovanja. Kaže kako je s interneta doznao tko su ljudi u Ministarstvu zdravstva i u HZZO-u. 

Naglasio je kako je taj ugovor ponudio HZZO-u te je kazao kako je Medikol spreman investirati i opskrbiti potrebe RH uređajem. Osvrnuo se i na odnos s bivšim premijerom Ivom Sanaderom. Kazao je kako je Sanader bio pacijent poliklinike te je u to vrijeme bio i premijer. Istaknuo je da se nikada nisu družili privatno.

>> Cijeli intervju s Rajkovićem možete pročitati u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Sol Invictus 06.04.2011.

    Sanader je bio pacijent. Očito nitko iz HDZ nije skužio da je bolestan. Na glavu.

  • kozaribok 06.04.2011.

    Jedini je gosp.Rajković bio vizionar,dok je vozio noćnu furu u taxiu na mračnoj Ferenščici ,sinula mu ideja kako pomoć građanima ,a sve ostalo je povijest...

  • liliana 06.04.2011.

    Mene samo zanima tko je platio te uređaje!?To želim znati.Da li je uređaje možda platila država,ne bi me iznenadilo.Ne vjerujem da je platio Medikol,ako je, otkuda novac,pa čak ako je i kredit tko je jamac?Katasrofa šta se u ovoj zemlji događa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare