To je to što me zanima!

Vlasnik Tommya T. Mamić utajio 1,5 mil. kn poreza?

Direktora tvrtke “Tommy”, Tomislava Mamića (50) na Općinskom sudu u Splitu terete za zlouporabu ovlasti u gospodarskom poslovanju
Vidi originalni članak

Direktora tvrtke “Tommy”, Tomislava Mamića (50) na Općinskom sudu u Splitu terete za zlouporabu ovlasti u gospodarskom poslovanju. Prema optužnici navodno je utajio milijun i pol kuna. U poslovnim knjigama nije prikazao ostvarene prihode i izuzimanje imovine korištene za privatne potrebe te na to nije obračunao i platio porez. Tereti ga se i da na pozajmice vlasniku društva i ugovor o kupoprodaji nekretnina iz 2004. nije platio PDV, piše Slobodna Dalmacija.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mlatimudan 14.05.2010.

    ima li u ovoj državi iti jedan privatni poduzetnik a da nije utajia porez!?NEMA!!!!!!!ali glavno da vi nama smanjivate plaće i radnička prava umisto da njima nabijete kazne i s tom lovon izađemo iz krize!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • drug Tito_1 14.05.2010.

    ma nije to ništa, popit će sa sucem kavicu za 50000eurića.....

  • PapaŠtrumpf 14.05.2010.

    Toga mi nije žao, pokupovao je zemljišta oko Marine u blizini Splita tisuće i tisuće kvadrata a vlasnicima dao tek siću za prvu ratu i sada ih bezobrazno drži za j.... pomno isplaniranim ugovorima. Svi ti tajkuni su stekli nešto gazeći preko mnogih \"smrnika\", ali vrati se to sve u životu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare