To je to što me zanima!

Vlastitim rukama izgradila je kuću za svog sina invalida (13)

Sama, ali se ne predaje: Samohrana mama troje djece Nada Tomašec (46) hrabro se prihvatila svih poslova, pa je vrijednim rukama cijelu kuću prilagodila sinu Nikoli
Vidi originalni članak

U kući obitelji Tomašec iz Novaka Bistranskih nadomak Zagreba vlada ljubav i zajedništvo, a kad je tako, sve je moguće. Stavljanje izolacije na fasadu, lijepljenje pločica, zidanje, štemanje, postavljanje laminata i svi popravci koje netko može zamisliti nisu u toj kući djelo plaćenih majstora.

Samohrana mama troje djece Nada Tomašec (46) hrabro se prihvatila svih poslova, pa je svojim vrijednim rukama cijelu kuću prilagodila sinu Nikoli (13), koji je u kolicima zbog cerebralne paralize.

>>> Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju 24sata!


Idi na 24sata

Komentari 51

  • novačan 28.11.2011.

    ljudi nemojte vjerovati svemu što ovdje piše. malo je drugačija priča i istina o ovoj gospođi. neka kaže što je općina bistra za nju napravila. neka kaže istinu o svojem mužu. neka kaže istinu o tome tko s njom još živi u toj kući. neka kaže što ona i kćer rade po zagrebu. ima toga još i zato nemojte vjerovati svemu što ovdje piše jer je istina posve drugačija.

  • Ivana123_1 28.11.2011.

    čestitam na hrabrosti i tolikoj ljubavi prema vašem djetetu,ima toliko majki koje se srame svog bolesnog djeteta i ni ne pokušavaju pomoći svojoj djeci da bolje žive i da se osjećaju voljenima. Uz to ste samohrana majka,skidam kapu !

  • brzizestok 28.11.2011.

    čitam malo članak pa vidim da im je potreban TV, imam jedan qadro 72cm, star 3g a nije radio možda mjesec dana ! Jel to ok tako polovno darivati ? Mislim, meni netreba, stoji u kutiji u sobi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare