To je to što me zanima!

Vođa kulta i zloglasni ubojica: Umro je Charles Manson (83)

Prošlog tjedna  ubojica sa svastikom tetoviranom na čelu odveden je hitno u pratnji pet policajaca u bolnicu u Bakersfieldu, u Kaliforniji. Ondje je podvrgnut nizu pretraga
Vidi originalni članak

Umro je Charles Manson (83), jedan od najzloglasnijih masovnih ubojica. Vijest je potvrdila uprava zatvora  Corcoran u Kaliforniji u kojem je Manson služio doživotnu kaznu, kao i Debra Tate, sestra jedne od njegovih žrtava - glumice Sharon Tate, prenosi Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prošlog tjedna  ubojica sa svastikom tetoviranom na čelu odveden je hitno u pratnji pet policajaca u bolnicu u Bakersfieldu, u Kaliforniji. Ondje je podvrgnut nizu pretraga. 

"Neće dobro završiti po njega", tvrdi izvor TMZ-a. Po TMZ-u psihopat je hospitaliziran u siječnju kako bi bio operiran nakon intestinalnih lezija i unutarnjeg krvarenja, ali je ocijenjeno da je preslab te je vraćen u zatvor.

Jedan od najpoznatijih kriminalaca u SAD-u u zatvoru je već više od 40 godina.

Osuđen je na smrt 1971. s četiri svoja sljedbenika zbog ubojstva sedam osoba, među kojima Sharon Tate, koja je tada bila supruga redatelja Romana Polanskog i trudna osam i pol mjeseci, u kolovozu 1969.

Njihove su kazne kasnije preinačene u doživotnu robiju.

Manson je krajem 2014. zatražio dopuštenje da se oženi 26-godišnjom Afton Elaine Burton, do čega nije došlo. Godine 2012. uložio jedan od bezbroj zahtjeva za prijevremenim oslobađanjem, koji mu je odbijen. 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Zhuta 20.11.2017.

    Boze koji los clanak, Debra Tate, sestra ubijene Sharon, nema nikakve veze sa Mansonom!

  • svakomloncupoklopac 20.11.2017.

    jao šmrc, tugujućoj rodbini bi trebalo poslati cvijeće za utjehu

  • marijan50 20.11.2017.

    Amerika u pravilu, takve poremećene ubojice egzekutira injekcijom bez milosti, pa makar beštije čekale na smaknuće desetljećima. Ovaj slučaj mi nije jasan. Prirodna smrt ovom manijaku dođe kao abolicija. Trebalo ga je odavno smaknuti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare