To je to što me zanima!

Vođa bizarnog kulta u Sibiru ritualno je silovao sljedbenice

Konstantin Rudnev se prije 20 godina proglasio vanzemaljskim bogom koji je sišao sa zvijezde Sirijus. Osnovao je sektu Ashram Shambala i zahtjevao poslušnost
Vidi originalni članak

Ruske vlasti napokon su uhitile i na 11 godina zatvora osudile 45-godišnjeg vođu bizarnog kulta u Sibiru koji je silovao svoje sljedbenice. 

Bivši vojnik Konstantin Rudnev se prije 20 godina proglasio vanzemaljskim bogom koji je sišao sa zvijezde Sirijus. Osnovao je sektu Ashram Shambala u koju je primao sljedbenike stare od 14 do 30 godina. 

Ritualna silovanja i orgije

Od njih je zahtijevao apsolutnu poslušnost, a sljedbenici bi prekinuli sve veze s obitelji te mu ustupili svoju imovinu i novac. Žene u sekti bi redovno sudjelovale u ritualnim silovanjima i orgijama s Rudnevom i drugim vođama unutar kulta.

Vlasti ga nikako nisu mogle uhititi jer većina njegovih žrtava protiv njega nije htjela svjedočiti, pišu RIA Novosti

Od donacija skupio milijune

U svojim učenjima, koje je nazivao 'Put budale', izrugivao se tradicionalnim pogledima na obitelj, život i posao. Učenja su kombinirala Bibliju, Kuran, Kamasutru, šamanizam, paganizam i tantrički seks.

Sljedbenike, kojih je bilo i do 10.000, je pridobivao seminarima o jogi, a od prikupljenih donacija skupio je milijune. 

Čak 15 članova kulta na listama nestalih

Nakon uhićenja, čak 15 članova njegovog kulta bio je na listama nestalih, uključujući i 14-godišnju djevojčicu iz Bjelorusije. 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • schmetterling 13.02.2013.

    pa akosu mu povijerovali da je sišao sa zvijezde onda neznam kaj da više komantiram o tim frikovima. sve te sektaše treba bacit u kamenelom da rade ko životinje.

  • hrvoje1978 13.02.2013.

    on je kreten a ovi kaj ga slijede su još tri put veći kreteni hehe...

  • _petra_ 11.02.2013.

    ne zalim nikog ovdje........budala do budale

Komentiraj...
Vidi sve komentare