To je to što me zanima!

Vođa građanske bune u Tuzli zbog prijetnji otišao iz zemlje

Odvjetnik Aldina Širanovića potvrdio je kako je osnivač skupine Udar BiH napustio sa suprugom i maloljetnim sinom jer su mu prijetnje smrću. Prijetnje je prijavio
Vidi originalni članak

Neformalni vođa pobune u BiH, Aldin Šranović, s obitelji je otišao iz zemlje zbog prijetnji smrću, piše Klix.ba

Njegov odvjetnik Mirnes Ajanović potvrdio je kako je Širanović, osnivač skupine Udar, zemlju napustio sa suprugom i maloljetnim sinom. Kazao je i kako je o  stalnim prijetnjama smrću izvijestio Državno odvjetništvo Tuzlanske županije, a Širanović je i ranije prijetnje prijavljivao MUP-u i Federalnoj upravi policije. 

- Mogu vam potvrditi da se Aldin s obitelji nalazi izvan BiH, da sam u kontaktu s njim i da je trenutačno na sigurnom. On je privremeno napustio BiH, a vratit će se kada mu to omoguće sigurnosni uvjeti - rekao je odvjetnik. 

Ajanović je rekao i da su njegovom klijentu prijetili ljudi koji su izgubili političke pozicije nakon prosvjeda početkom veljače. 

Podsjetimo, u masovnim prosvjedima u BiH koji su započeli u Tuzli zapaljene su zgrade županijskih instuitucija te je tamošnja vlada podnijela ostavku. Spaljene su i zgrade državnog Predsjedništva i Arhiva BiH u Sarajevu te zgrade županijskih institucija u Mostaru, Zenici i Bihaću.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • JohnnyMihaljević 11.03.2014.

    šta pljujete po čovijeku. Ne vidim da je drugima naštetio, a sebe je spasio, samo što ste vi ljubomorni. A i svima je oči otvorio, i sad će političari manje lapati

  • imam svoj komentar 11.03.2014.

    ,..sada slijedi politički azil i možda bolji život!? a što sa drugima?

  • Obrtnik3012 11.03.2014.

    Svaki posao mora se odraditi do kraja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare