To je to što me zanima!

Vođa rasplakao djecu: Volimo te do bola, dragi Kim Jong-un!

Učenici vojne škole u transu i histeriji pozdravljali su dragog vođu plačući. Djeca u toj školi ovladavaju vojnim vještinama, barataju oružjem, a uče i engleski jezik
Vidi originalni članak

Kim Jong-un posjetio je Revolucionarnu školu Mangyongdae obilježavajući 68. obljetnicu utemeljenja Korejske dječje unije.

Početkom lipnja djeca cijele Koreje sastaju se na mitingu u Pjongjangu. Tako obilježavaju rođendan utemeljitelja nacije, Kim Il-sunga, a učenici drugog razreda postaju članovi Unije zaklinjući se na odanost domovini. Vrhunac svečanosti je kad im umirovljeni časnici vežu crvene marame oko vrata, a sve sliči primanju u pionire. Dio te djece školuje se u vojnoj školi Mangyongdae. Cilj im je ovladati vojnim vještinama. Uče baratati raznim oružjem. Imaju na raspolaganju računala, ali bez interneta. Uče i engleski jezik, ali samo pjesme koje govore kako je Kim Jong-un njihov otac. 

Spremni su u svakom trenutku otići u rat gdje god ih ljubljeni vođa pošalje, a svrha postojanja je osvetiti se zakletim neprijateljima Amerikancima. 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • benzilix 13.06.2014.

    kad se kimy smije svi placu a kad on place opet svi placu :)

  • someral 08.06.2014.

    bolesno

  • bbbdado 08.06.2014.

    Neki su odlično upoznati sa stanjem u Koreji , kao da su se upravo vratili iz nje

Komentiraj...
Vidi sve komentare