To je to što me zanima!

Vodili sotonistički seks kult: U 10 godina zlostavljali 35 djece

Colin i njegova supruga su u Londonu osnovali kult jer su bili opsjednuti sotonizmom. Podvodili su i djevojke te su zlostavljali djecu koja su morala sudjelovati u seksu
Vidi originalni članak

Vođu "sotonskog seksualnog kulta" Clos Yr Onnen, Colina Batleyja (48) iz Velike Britanije, u srijedu su proglasili krivim za 35 seksualnih napastovanja djece i starijih maloljetnika. Muškarac je više od deset godina djecu 'koristio' kao seksualne igračke. Djevojčice je silio na grupni seks zajedno sa svojim sljedbenicama, a prijetio je da će ih ubiti ako bi ga odbile. 

Jedna od curica imala je samo 11 godina prilikom pristupanja kultu, a dvije su ostale trudne tijekom orgija. Osim Colina, za seksualno zlostavljanje su osudili i četiri žene, također pripadnice kulta, od kojih je jedna i njegova žena, inače biseksualka. Sud će svima u petak odrediti zatvorsku kaznu.

"Crne mise" završavale grupnim seksom

Batley je u svom domu u Južnom Walesu organizirao "crne mise". Oltar je izrađivao od poderanih bijelih odora, na koje su pripadnici kulta stavljali svijeće, a pored oltara su bile posude sa zmijama i sotonističkim simbolima. "Crne mise" su uvijek završavale grupnim seksom, piše Daily Mail. Seanse nisu uznemiravale susjede, jer su i susjedi bili članovi kulta. 

Osnivač kulta je bio opsjednut sotonistom Crowleyjem

Colin i njegova supruga Elaine kult su osnovali u Londonu, a oboje su bili opsjednuti Aleisterom Crowleyjem, jednim od najpoznatijih sotonista u Velikoj Britaniji. Ubrzo su počeli organizirati manja okupljanja skupa s Crowleyjevim obožavateljima, što je na kraju preraslo u kult. Colin je također i podvodio pripadnice kulta, koje su mu trebale davati četvrtinu zarade. Millat, jedna od članica kulta koju je Colin podvodio, u dvije godine je imala 3000 klijenata, a zarađivala je oko 15.000 kuna mjesečno. 

Cura nije smjela pobaciti jer "dijete pripada kultu"

Djevojka (20) koju je Colin učlanio u kult imala je 11 godina tijekom zlostavljanja, koje se nastavilo do njenih tinejdžerskih godina. Nakon seksa s Colinom je ostala trudna, a nije joj dao da pobaci jer, kako je objasnio, "djeca stvorena u kultu pripadaju kultu, a ne svojim majkama". 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • inde 10.03.2011.

    glavu na panj. i tko su ti koji stavljaju minuse?.meni je to skroz poremećeno .još kad su djeca u pitanju,ma nebi ni pitao već po kratkom postupku .

  • malanalena 10.03.2011.

    to vam je ljudi moji Velika Britanija

  • El-Shamar 10.03.2011.

    Sotoniste i slične bolesnike treba riješiti po kratkom postupku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare