To je to što me zanima!

Voditelj Otvorenog Kolakušića pitao je li u vezi s tužiteljicom Laurom Kovesi i žive li zajedno

Puno se u zadnje vrijeme pisalo o tome, to je pitanje koje zadire i u sferu privatnog, ali ima i političke konotacije, moglo se pročitati da ste vi u vezi s Laurom Kövesi, je li to točno? - pitao je voditelj ne navodeći izvore tih tvrdnji.
Vidi originalni članak

Mislav Togonal u emisiji Otvoreno o gospodarskim programima stranaka upitao je predsjednika novoosnovane stranke Pravo i pravda (koji na izbore ide s Domovinskim pokretom) Mislava Kolakušića je li u vezi s europskom tužiteljicom Laurom Kovesi.

- Puno se u zadnje vrijeme pisalo o tome, to je pitanje koje zadire i u sferu privatnog, ali ima i političke konotacije, moglo se pročitati da ste vi u vezi s Laurom Kövesi? Je li to točno? - pitao je voditelj ne navodeći izvore tih tvrdnji.

- Apsolutno, mi smo u posebnoj vezi - odgovorio je Kolakušić.

OSVRNULA SE I NA KOALICIJE Selak Raspudić: 'HDZ krade sve pa tako i izborne programe. To vjerojatno nikome nije čudno'

- Ne živite zajedno? - inzistirao je dalje voditelj.

- Naravno da ne živimo, njezin ured nije u Bruxellesu, nego u Luksemburgu. Ja živim u Hrvatskoj i putujem do Bruxellesa i nazad - odgovorio je Kolakušić. Dodao je da je on član Odbora za proračunski nadzor Europskog parlamenta te da tom odboru Kövesi podnosi izvješće. “I to je taj odnos”, zaključio je europski zastupnik.

Podsjetimo, osim Mislava Kolakušića iz stranke Pravo i pravda, gosti su bili i Damir Habijan iz HDZ-a, Boris Lalovac iz SDP-a i Damir Bakić iz Možemo!.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Luna777 29.03.2024.

    Kolakušiću i Sinčiću istječu mandati u parlamentu EU, pa se eto opet malo dosjetili Hrvatske i izbora. Misleći pri tome idemo najprije u Hrvatski sabor, a kasnije opet u EU parlament, jer tamo su novci, odnosno eurići za poželjeti. No, nećete proći izborni prag za Sabor, a nadam se ni za EU parlament, naprosto niste zaslužili da vas opet izaberu.

  • Dmitar Kralj 29.03.2024.

    Pravo i pravda!? Original originala iz Poljske. Kako su samo duhoviti.

  • Dmitar Kralj 29.03.2024.

    Kolakušić, Sinčić i Lovrinović su prevara i prelivode kao Karamarko i Pernar. Niškorisni paraziti koji farbaju oblake i pune džepove na govedima koji im vjeruju. Što goveda imaju od njih? Ni štalu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare